Introduktionsguide

Tilmeld dig Google Merchant Center

Google Merchant Center hjælper millioner af mennesker med at opdage, udforske og købe dine produkter. Den har mange funktioner og værktøjer til dybdegående rapportering, som giver dig mulighed for at få de rigtige produkter til de helt rigtige kunder på forskellige måder.

Før du begynder

Du skal bruge en Google-konto (f.eks. Gmail) for at tilmelde dig Merchant Center. Hvis du ikke allerede har en Google-konto, skal du gå til accounts.google.com og klikke på Opret konto.

Når du er klar, skal du gå til Merchant Center og logge ind med din Google-konto for at komme i gang.

Du behøver ikke at fuldføre introduktionsprocessen på én gang. Dine oplysninger gemmes automatisk, så du kan vende tilbage for at afslutte processen på et senere tidspunkt.

GÅ TIL MERCHANT CENTER

Kom godt i gang

Trin 1: Angiv dine virksomhedsoplysninger

Fortæl os om din virksomhed.

Dine virksomhedsoplysninger bruges på tværs af de forskellige funktioner og værktøjer, som du bruger i Merchant Center. Du behøver kun at angive disse oplysninger én gang, og du kan altid redigere dem senere.

• Angiv, hvor din virksomhed er registreret som "Virksomhedsadresse".
    • Tidszonen for Merchant Center udfyldes automatisk baseret på det land, du vælger under "Virksomhedsadresse". Når du har oprettet en konto, kan du ændre tidszonen i dine kontoindstillinger.
  • Dit virksomhedsnavn kan være din virksomheds navn, navnet på dit website eller dit butiksnavn.
    • Det navn, du angiver som navn for din virksomhed, vil blive brugt som dit kontonavn i Merchant Center, og brugere vil kunne se dette navn på hele Google. Gennemgå politikkerne for navn på virksomhed for at få flere oplysninger.
Tip! Hvis du ændrer tidszone, vil det påvirke, hvordan vi beregner og rapporterer dine effektivitetsmetrics. Hvis du ændrer din tidszone, gælder ændringen ikke for data, der er tilføjet, før du foretog ændringen.

Trin 2: Vælg, hvor dine kunder skal betale

Fortæl os, hvordan din betaling skal se ud.

Vælg de kasseindstillinger, der er relevante for din virksomhed. Du kan vælge mere end én og ændre dem senere på din Merchant Center-konto, hvis du har brug for det.

På dit website

Kunderne ser din produktfortegnelse på Google og går til dit website for at købe det.

På Google

Kunderne ser din produktfortegnelse på Google og køber uden at forlade Google. De kan stadig vælge at betale på dit website, selvom dine produktfortegnelser tilbyder betaling direkte på Google.

I din lokale butik

Kunderne ser din produktfortegnelse på Google og besøger din lokale butik for at købe den.

Få flere oplysninger om kasseindstillinger i Merchant Center

Trin 3: Vælg dine tredjepartsplatforme

Fortæl os om de værktøjer, du arbejder med.

Du kan samarbejde med en tredjepartsplatform om at vise, annoncere for eller sælge dine produkter på Google. Når du tilknytter din konto, bliver din Merchant Center-konto forbundet til en konto, du administrerer på en tredjepartsplatform. Dette giver os mulighed for at levere bedre tjenester til dig og din tilknyttede platform. Husk, at du til enhver tid kan tilføje flere værktøjer og tilknytninger.

Få flere oplysninger om tilknytning til en tredjepartsplatform

Trin 4: Vælg dine mailpræferencer

Fortæl os, hvordan vi kan kontakte dig.

Sig ja, hvis du vil modtage mails om opdateringer med tips og bedste fremgangsmåder eller invitationer til at teste nye funktioner. Du kan til enhver tid fravælge at modtage disse mails. Få flere oplysninger om mailpræferencer

Når du har læst og accepteret servicevilkårene, er din konto klar til næste trin: Vælg dine Merchant Center-funktioner.