Navigering i Google Merchant Center

Bruk Google Merchant Center som en ressurs for å administrere feeder, se data og utforske programmer for produktene dine. Her finner du nylige kunngjøringer og en oversikt over kontoen din, og under Oversikt får du raskt et overblikk over programmer og utestående oppgaver. Se samlet informasjon om produktfeeder og datakvalitet under Produkter. Administrer og utforsk programmer under Vekst og Resultater.

Oversikt

Gå til Oversikt via venstre navigasjonspanel for å raskt se kunngjøringer i Merchant Center samt et sammendrag av programmene og resultatene. Oversikt-siden inneholder overleggskort for hvert av programmene dine med detaljer om programoppgaver, feedinformasjon og Shopping-annonseklikk. For å få mer informasjon om produktinformasjonen din kan du følge direktelinkene for å få tilgang til datadiagnostikk og produktfeeder.

Produkter

Produkter-siden kan du administrere feedene dine, gjennomgå datakvaliteten for feeder og se en detaljert liste over produktene dine på en sentralisert plassering. Herfra kan du raskt få tilgang til all informasjon og konfigurasjon rundt produktinformasjonen din.

• Diagnostikk: Gjennomgå og feilsøk nåværende og tidligere problemer med produktinformasjonen din. Filtrer etter sammenheng for å få mer informasjon om godkjenning og avvisning av produkter i ulike sammenhenger og for ulike programmer.
  • Alle produkter: Se og administrer individuelle produkter. Du kan også legge til produkter.
  • Feeder: Opprett og last opp feeder. På Feeder-siden har du tilgang til en rekke feedrelaterte verktøy, blant annet feedregler og feilrapporter som kan lastes ned.
    • Merk: Hvis flere Google Ads-kontoer er knyttet til Merchant Center-kontoen din, ser du samlede klikkdata fra disse kontoene. Gå til den tilknyttede Google Ads-kontoen din for å få en fullstendig rapport om resultatene for annonsene dine.

Resultat

Klikk på Oversikter-siden for å få et øyeblikksbilde av Shopping Actions-resultatene, eller bruk Rapportredigereren for å lage en tilpasset rapport om resultatene dine.

Vekst

Vekst-siden kan du utforske muligheter for å få mer ut av Merchant Center. Klikk på Muligheter for å se tilpassede anbefalinger for å forbedre virksomheten din og utforske hele spekteret av programmer ved å klikke på Administrer programmer.