Veiledning for programtilgang

Slik navigerer du i Google Merchant Center

Bruk Google Merchant Center som en ressurs for å administrere feeder, se data og utforske programmer for produktene dine. Under Oversikt kan du se nylige kunngjøringer og oversiktsdata for kontoen din og få et raskt overblikk over alle programmene dine og oppgavene som venter. Se samlet informasjon om produktfeeder og datakvalitet under Produkter. Administrer og utforsk programmer under Vekst og Resultater.

Oversikt

Ved å gå til Oversikt via navigasjonspanelet til venstre kan du raskt se kunngjøringer i Merchant Center og et sammendrag av programmene og resultatene dine. Oversikt-siden inneholder overleggskort for hvert av programmene dine med detaljer om programoppgaver, feedinformasjon og Shopping-annonseklikk. For å få mer informasjon om produktinformasjonen din kan du følge direktelinkene for å få tilgang til datadiagnostikk og produktfeeder.

Produkter

Produkter-siden kan du administrere feedene dine, gjennomgå datakvaliteten for feeder og se en detaljert liste over produktene dine på en sentralisert plassering. Herfra kan du raskt få tilgang til all informasjon og konfigurasjon rundt produktinformasjonen din.

• Diagnostikk: Gjennomgå og feilsøk nåværende og tidligere problemer med produktinformasjonen din. Filtrer etter kontekst for å få mer informasjon om kvalifisering av produkter i ulike kontekster og programmer. Diagnostikk-summene for Aktive varer, Varer som utløper, Varer som venter og Avviste varer representerer antallet varer som er filtrert etter den valgte destinasjonen, for eksempel Shopping-annonser, Dynamisk remarketing, Annonser for varer i butikk, Googles lokale plattformer, Googles plattformer eller Shopping Actions.
  • Alle produkter: Se og administrer enkeltprodukter. Du kan også legge til produkter. Produktsummene øverst i produkttabellen gjenspeiler det totale antallet unike produkter i kontoen din.
    • På nettet: Shopping-annonser, bannerannonser, Googles plattformer og Shopping Actions.
    • Lokalt: Annonser for varer i butikk og Googles lokale plattformer.
  • Feeder: Opprett og last opp feeder. På Feeder-siden har du tilgang til en rekke feedrelaterte verktøy, blant annet feedregler og feilrapporter som kan lastes ned.
    • Merk: Hvis flere Google Ads-kontoer er knyttet til Merchant Center-kontoen din, ser du samlede klikkdata fra disse kontoene. Gå til den tilknyttede Google Ads-kontoen din for å få en fullstendig rapport om resultatene for annonsene dine.

Oppgaver som venter

Øverst på siden kan du se forslag til fremgangsmåten videre. Dette kan omfatte å konfigurere flere programmer eller koble Merchant Center-kontoen din til Google Ads. Følg veiledningen for å utvikle kontoen din.

Resultat

Klikk på Oversikt-siden for å få et øyeblikksbilde av Shopping Actions-resultatene dine, eller bruk rapportredigereren til å lage en egendefinert rapport om resultatene dine.

Vekst

Vekst-siden kan du utforske muligheter for å få mer ut av Merchant Center. Klikk på Muligheter for å se personlig tilpassede anbefalinger for å styrke bedriften din, og utforsk hele spekteret av programmer ved å klikke på Administrer programmer.