Nybegynnerveiledning

Om Google Merchant Center

Hva er Google Merchant Center?

Med Google Merchant Center-verktøyet kan du laste opp butikk- og produktinformasjonen din til Google og gjøre informasjonen tilgjengelig for Shopping-annonser og andre Google-tjenester. Finn ut hvordan du kan komme i gang med Merchant Center.

Hva er Shopping-annonser?

Med Shopping-annonser kan kundene raskt og enkelt finne produktene dine på Google. Som selger oppnår du følgende fordeler med Shopping-annonser:

• Tiltrekk deg flere potensielle kunder. Nå ut til kundene mens de søker etter varer de vil kjøpe på Google.
  • Ha kontroll på produktinformasjonen din. Sørg for at produktinformasjonen din er nøyaktig og oppdatert, slik at kundene dine finner relevante og aktuelle varer.

Hvis du knytter sammen Google Ads- og Merchant Center-kontoene dine, kan du vise produktene dine direkte til brukere via Shopping-annonser.

Shopping-annonser er foreløpig tilgjengelig i over 40 land og finnes i betaversjon i mange flere. Finn ut mer om tilgjengelige land og valutaer.

Lokale katalogannonser er tilgjengelige i alle land som støtter Annonser for varer i butikk.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du oppretter en Shopping-kampanje i Merchant Center, kan du gå til startveiledningen vår.

Hvordan viser jeg produktene mine på Surfaces across Google?

Hvis du velger at produktinformasjonen din skal vises på Surfaces across Google, kan folk se varer fra butikken din på ulike Google-plattformer, inkludert detaljerte produktresultater på Google Bilder og detaljerte resultater på Google Søk. Dette programmet er gratis for deg. Det eneste du trenger, er en feed for produktinformasjon i Merchant Center-kontoen din. Vi anbefaler også at du bruker strukturerte data på nettstedet ditt. Google bruker schema.org til å skanne nettsteder og generere feeder automatisk. Finn ut mer om å vise produktene dine på Surfaces across Google