Begyndervejledning

Om Google Merchant Center

Hvad er Google Merchant Center?

Google Merchant Center er et værktøj, der hjælper dig med at uploade dine butiks- og produktdata til Google og gøre dem tilgængelige for Shopping-annoncer og andre Google-tjenester. Få flere oplysninger om at komme i gang med Merchant Center

Hvad er Shopping-annoncer?

Shopping-annoncer giver kunderne mulighed for hurtigt og nemt at finde dine produkter på Google. Som sælger har du følgende fordele med Shopping-annoncer:

• Tiltræk flere potentielle købere. Nå ud til kunderne, når de søger efter varer på Google.
  • Administrer dine produktoplysninger. Sørg for, at dine produktoplysninger er opdaterede og nøjagtige, så dine kunder finder de relevante, aktuelle varer, de leder efter.

Hvis du linker din Google Ads-konto til din Merchant Center-konto, kan du vise dine produkter direkte til brugerne gennem Shopping-annoncer.

Shopping-annoncer er i øjeblikket tilgængelige i Argentina, Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Chile, Colombia, Danmark, Filippinerne, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Holland, Hongkong, Indien, Indonesien, Irland, Israel, Italien, Japan, Malaysia, Mexico, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Rusland, Saudi-Arabien, Schweiz, Singapore, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Sydkorea, Taiwan, Thailand, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ukraine, USA, Vietnam og Østrig. Få flere oplysninger om kravene vedrørende Shopping-kampagner

Lokale katalogannoncer er tilgængelige i alle lande, der understøtter annoncer for lokalt butikslager.

Se vejledningen til at komme godt i gang for flere oplysninger om, hvordan du opretter en Shopping-kampagne i Merchant Center.

Hvordan viser jeg mine produkter på Googles brugerflader?

Hvis du vælger at få dine produktoplysninger vist på Googles brugerflader, kan andre se varer fra din butik på forskellige Google-platforme, f.eks. udvidede produktresultater på Google Billeder og udvidede resultater på Google Søgning. Programmet er gratis for dig. Det eneste, du skal bruge, er et produktdatafeed på din Merchant Center-konto. Vi anbefaler også, at du har strukturerede data på dit website. Google bruger skema.org til at scanne websites og til at generere feeds automatisk. Få flere oplysninger om, hvordan du viser dine produkter på Googles brugerflader.