Begyndervejledning

Om Google Merchant Center

Hvad er Google Merchant Center?

Google Merchant Center er et værktøj, der hjælper dig med at uploade dine butiks- og produktdata til Google og gøre dem tilgængelige for Shopping-annoncer og andre Google-tjenester. Få flere oplysninger om at komme i gang med Merchant Center

Hvad er Shopping-annoncer?

Shopping-annoncer giver kunderne mulighed for hurtigt og nemt at finde dine produkter på Google. Som sælger har du følgende fordele med Shopping-annoncer:

• Tiltræk flere potentielle købere. Nå ud til kunderne, når de søger efter varer på Google.
  • Administrer dine produktoplysninger. Sørg for, at dine produktoplysninger er opdaterede og nøjagtige, så dine kunder finder de relevante, aktuelle varer, de er på udkig efter.

Hvis du linker din Google Ads-konto til din Merchant Center-konto, kan du vise dine produkter direkte til brugerne gennem Shopping-annoncer.

Shopping-annoncer er for øjeblikket tilgængelige i Argentina, Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Chile, Colombia, Danmark, Filippinerne, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Holland, Hongkong, Indien, Indonesien, Irland, Italien, Japan, Malaysia, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Rusland, Schweiz, Singapore, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Taiwan, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, USA og Østrig. Få flere oplysninger om oprettelse af Shopping-annoncer

Se vejledningen til at komme godt i gang, hvis du vil vide mere om, hvordan du opretter en Shopping-kampagne i Merchant Center.