Begyndervejledning

Om Google Merchant Center

Hvad er Google Merchant Center?

Google Merchant Center er et værktøj, der hjælper dig med at uploade dine butiks- og produktdata til Google og gøre dem tilgængelige for Shopping-annoncer og andre Google-tjenester. Få flere oplysninger om at komme i gang med Merchant Center

Hvad er Shopping-annoncer?

Shopping-annoncer giver kunderne mulighed for hurtigt og nemt at finde dine produkter på Google. Som sælger har du følgende fordele med Shopping-annoncer:

• Tiltræk flere potentielle købere. Nå ud til kunderne, når de søger efter varer på Google.
  • Administrer dine produktoplysninger. Sørg for, at dine produktoplysninger er opdaterede og nøjagtige, så dine kunder finder de relevante, aktuelle varer, de leder efter.

Hvis du linker din Google Ads-konto til din Merchant Center-konto, kan du vise dine produkter direkte til brugerne gennem Shopping-annoncer.

Shopping-annoncer er i øjeblikket tilgængelige i Argentina, Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Chile, Colombia, Danmark, Filippinerne, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Holland, Hongkong, Indien, Indonesien, Irland, Israel, Italien, Japan, Malaysia, Mexico, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Rusland, Saudi-Arabien, Schweiz, Singapore, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Sydkorea, Taiwan, Thailand, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ukraine, USA, Vietnam og Østrig. Få flere oplysninger om kravene vedrørende Shopping-kampagner

Lokale katalogannoncer er tilgængelige i alle lande, hvor annoncer for lokalt butikslager understøttes.

Se vejledningen til at komme godt i gang, hvis du vil vide mere om, hvordan du opretter en Shopping-kampagne i Merchant Center.