Følg dine produkters effektivitet

Du kan spore din trafik fra Shopping-annoncer ved at tilføje sporingsoplysninger til dine webadresser. Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at tilføje parameteren source=googleps til slutningen af dine webadresser. Derudover kan du spore trafik i Google Merchant Center ved at se effektivitetsgrafen på dit betjeningspanel. Du kan få endnu flere oplysninger om produkteffektivitet ved hjælp af de funktioner, der er tilgængelige på din Google Ads-konto.

Sådan konfigurerer du ekstern trafiksporing, der er adskilt fra rapportering i Google Merchant Center og Google Ads:

• Hvis du ikke allerede bruger parametre, og din webadresse ligner http://www.example.com/product.html, ser din transformerede webadresse sådan ud: http://www.example.com/product.html?source=googleps
  • Hvis dine webadresser allerede indeholder parametre og ligner http://www.example.com/product.html?q=exampleproduct og allerede indeholder et spørgsmålstegn, vil din transformerede webadresse se sådan ud: http://www.example.com/product.html?q=exampleproduct&source=googleps

Din webserver bør understøtte denne formatering uden særlige ændringer. Når du har føjet source=googleps til webadresserne, kan du kigge efter source=googleps i dine webserverlogfiler. Hvis alt fungerer korrekt, vil denne streng blive vist, hver gang en bruger klikker sig frem til en af ​​dine varer.

Bemærk! Når du har oprettet dine sporingswebadresser, skal du prøve at teste dem i en webbrowser, før du opretter dem i dit datafeed, for at tjekke, at de linker korrekt til de angivne sider.