I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Angiv data af høj kvalitet

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Hvis du vil have oplysninger om at levere data af høj kvalitet i Merchant Center Next, kan du klikke her.

Hvis du vil gøre folk interesserede i dine produkter og gøre det lettere for dem at foretage velovervejede køb, er det vigtigt, at du angiver korrekte produktdata af høj kvalitet. Du kan give potentielle kunder en problemfri shoppingoplevelse ved at sørge for, at der vises ens oplysninger om dine produkter i dine Shopping-annoncer, i dine gratis produktfortegnelser og på dit website.

På denne side kan du læse om følgende:

Angiv korrekte og fyldestgørende data

Folk har ofte et specifikt mål i tankerne, når de kigger på produkter i Shopping-annoncer eller fortegnelser. Det er vigtigt, at dine Shopping-annoncer og fortegnelser indeholder opdaterede og korrekte oplysninger om dine produkter, så du kan vise potentielle kunder produkter, der er så relevante for dem som muligt.

For at sikre, at dataene er korrekte og fyldestgørende, skal du indsende alle de produktrelevante påkrævede attributter, der er angivet under specifikation for produktdata. Du skal også sørge for at inkludere så mange anbefalede attributter som muligt. Hvis du angiver alle relevante attributter for et produkt, øges chancen for, at det bliver vist ved de mest relevante søgeforespørgsler.

Alle dine produkter og oplysninger skal overholde de krav, der er angivet i politikkerne vedrørende Shopping-annoncer. Vi suspenderer muligvis produkter, der ikke overholder disse standarder og krav.

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Angiv opdaterede data

En person, der ankommer til dit website via en af dine Shopping-annoncer eller fortegnelser, forventer, at oplysningerne om pris og tilgængelighed på dit website svarer til de oplysninger, der vises i dine annoncer og fortegnelser. Hvis et produkt f.eks. er angivet som værende "på lager" i dine Shopping-annoncer eller dine fortegnelser, forventer den pågældende bruger at kunne købe produktet, og vedkommende bliver muligvis skuffet, hvis det viser sig, at det alligevel ikke er muligt at købe det. Vi tjekker derfor dit website med jævne mellemrum for at sikre, at de angivne oplysninger matcher oplysningerne på dit website. Hvis oplysningerne på dit website ikke matcher de data, du har angivet, afviser vi muligvis dine produkter.

Her er nogle tips til, hvordan du angiver opdaterede data:

• Opret dit feed med det samme, når du har opdateret din database med de seneste oplysninger, f.eks. om pris og tilgængelighed.
  • Indsend dine Merchant Center-produktdata, samtidig med at du opdaterer dit website. Hvis du f.eks. opdaterer dit website hver nat kl. 2.30, skal du også indsende dit feed kl. 2.30. Vi opdaterer normalt oplysninger om allerede oprettede produkter inden for få minutter (se din Merchant Center-oversigt for at få nærmere oplysninger). Hvis dit website består af flere dele, der opdateres hver for sig, skal du oprette et feed for hver del og indsende det på det relevante tidspunkt.
  • Aktivér automatisk opdatering af varer. Med denne funktion udtrækkes de seneste produktdata fra dit website, hvilket nedsætter risikoen for kontosuspendering pga. pris- eller tilgængelighedsrelaterede uoverensstemmelser og forhindrer afvisning af produkter på grund af uoverensstemmelser, der registreres i forbindelse med crawling. Husk! Dette er mest relevant for en begrænset del af varelageret og skal ikke ses som en erstatning for opdaterede, korrekte Merchant Center-produktdata.
  • Hvis du benytter en tredjepartsfeedudbyder, skal du forhåndsbehandle feedet og uploade det hurtigst muligt, så det afspejler de ændringer, der foretages på websitet.
  • Koordiner tidsplanen for planlagte hentninger og websiteopdateringer. Hvis du har konfigureret din Merchant Center-konto til planlagte hentninger, kan du indstille hentningen til at ske samtidig med almindelige opdateringer af dit website.
  • Brug Content API for Shopping (avanceret) til at sende de seneste oplysninger om pris og tilgængelighed til Google. Med Content API kan du sende opdateringer vedrørende individuelle produkter og opdatere dine data til Shopping-annoncer og fortegnelser næsten øjeblikkeligt. Opdateringen finder nemlig sted, så snart produktoplysningerne ændres i dit eget system. Få flere oplysninger om Content API for Shopping

Angiv verificerbare data

Her er nogle optimale løsninger, du kan bruge, når du strukturerer dit website for at give mulighed for hurtig bekræftelse af dine produktdata og for at mindske risikoen for afvisning af produkter og kontosuspendering:

• Angiv vigtige produktoplysninger direkte i HTTP-svaret: Du kan indsende pris- og tilgængelighedsoplysninger direkte i HTTP-svaret for at opnå hurtigere databekræftelse. Dette reducerer også mængden af trafik på dine servere under verificeringen.
  • Brug opmærkning af strukturerede data til at angive korrekte oplysninger om pris og tilgængelighed: Sørg for, at den pris, som forbrugeren skal betale, fremgår af opmærkningen af strukturerede data, især hvis der er tale om en tilbudspris. Få flere oplysninger om opmærkning af strukturerede data til Merchant Center
  • Vis kun den endelige pris på produktsiden: Hvis priserne skal vises dynamisk, må du ikke vise priser på produktsiden, før den endelige pris er indlæst. Hvis der først vises andre priser på din produktside, kan folk tro, at det er de endelige priser. Du kan bruge værktøjet til undersøgelse af webadresser til at bekræfte, at produktsiden gengives efter hensigten i forbindelse med verificeringsprocessen for Shopping-annoncer og gratis fortegnelser.