Handleiding voor beginners

Uw productgegevens maken

Zodra u uw account heeft ingesteld, kunt u uw productgegevens maken en uploaden. U kunt ons uw productgegevens sturen in een gegevensfeedindeling of via de Google Inhouds-API voor Shopping. Tenzij u vertrouwd bent met API's, raden we u aan om gegevensfeeds te gebruiken voor het versturen van gegevens.

Wat is een gegevensfeed?

Een gegevensfeed is een bestand met alle gegevens over de producten die u verkoopt. De verschillende gegevens over uw producten worden beschreven in zogeheten kenmerken, aan de hand waarvan klanten naar uw artikelen kunnen zoeken. Lees meer over het gebruik van gegevensfeeds.

Wat is de Google Inhouds-API voor Shopping? (Geavanceerd)

Met de Inhouds-API voor Shopping kunt u de gestructureerde gegevensartikelen beheren die u naar Google uploadt voor gebruik in Google-property's zoals Google Shopping en Google Zoeken. De API stelt u in staat naar artikelen te zoeken en artikelen in uw Google Merchant Center-account in te voegen, bij te werken en te verwijderen.

De Google Inhouds-API voor Shopping is bestemd voor ontwikkelaars die hun applicaties willen integreren met Google Shopping. Vanwege de aard van de Google Inhouds-API voor Shopping moeten ontwikkelaars wel over enige technische kennis en ervaring in het programmeren van applicaties beschikken. Meer informatie over de Google Inhouds-API voor Shopping.