Uw productgegevens maken

Deze content betreft de oude versie van de Feeds-pagina.

Als u wilt bepalen welke versie wordt gebruikt in uw Merchant Center-account, kijkt u naar het label Feeds in het venster Producten. Bij accounts met de nieuwe versie van de Feeds-pagina ziet u Feeds (nieuw).

Ziet u Feeds (nieuw) in het venster Producten? Klik hier om de content te bekijken voor uw versie van de Feeds-pagina.

Wat is er nieuw?

Nadat u uw account heeft ingesteld, kunt u uw productgegevens gaan maken en uploaden. U kunt ons uw productgegevens toesturen in een feedindeling of via de Google Content API for Shopping of u kunt uw productgegevens importeren vanaf een ondersteund e-commerceplatform. Tenzij u vertrouwd bent met API's, raden we u aan om feeds of geïmporteerde gegevens van uw e-commerceplatform te gebruiken.

How to choose the right export option for your product feed

Feeds

Een feed is een bestand dat alle informatie bevat over de producten die u verkoopt. De verschillende gegevens over uw producten worden beschreven in zogeheten kenmerken, aan de hand waarvan klanten naar uw artikelen kunnen zoeken. Meer informatie over het gebruik van feeds.

Importeren vanaf e-commerceplatforms

Als u gebruikmaakt van een ondersteund e-commerceplatform, kunt u uw Merchant Center-account linken aan uw winkelaccount en uw productgegevens automatisch importeren. Hiermee wordt Google Merchant Center continu geüpdatet met de gegevens in uw winkel, zonder dat u hiervoor iets hoeft te doen.

Google Content API for Shopping (geavanceerd)

Met de Content API for Shopping kunt u aan de hand van code de artikelen met gestructureerde gegevens beheren die u uploadt naar Google voor gebruik in Google-services, zoals Google Shopping en Google Zoeken. Met de API kunt u een zoekopdracht uitvoeren voor artikelen, en artikelen toevoegen, updaten en verwijderen in uw Google Merchant Center-account.

De Google Content API for Shopping is bedoeld voor ontwikkelaars die applicaties willen integreren met Google Shopping. Ontwikkelaars dienen enige technische kennis en ervaring met programmeerapplicaties te hebben voor het gebruik van Google Content API for Shopping. Meer informatie over Google Content API for Shopping.