I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Indsend feeds via Google Cloud Storage

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Du kan indsende dine shoppingdata på en sikker måde til Google via Google Cloud Storage. Google Cloud Storage er en ny skybaseret tjeneste, som du kan bruge til at gemme og bruge dine data i Googles infrastruktur. Google Cloud Storage er kompatibelt med en række værktøjer og biblioteker til skybaseret lagring, som kan bruges med tjenester som Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) og Eucalyptus Systems, Inc.

Sådan fungerer det

Du kan arbejde med Google Cloud Storage på samme måde som med en SFTP-server – du kan sende og få adgang til dine filer via en klient til filoverførsel. I stedet for mapper bruges der "samlinger" i Google Cloud Storage. Når du opretter din Merchant Center-konto med Google Cloud Storage, tildeles du automatisk et privat filsæt til dine shoppingdata. Forhandlere får en række fordele, når de bruger Google Cloud Storage: Bedre sikkerhed, lagringskapacitet på op til 10 GB i størrelse og en fleksibel infrastruktur, der også kan bruges med andre programmer.

Google Cloud Storage kan bruges af de udviklere, der vil sende produkter til Merchant Center. Udviklere skal have noget teknisk viden og erfaring med udvikling af programmer for at bruge Google Cloud Storage. Få flere oplysninger om Google Cloud Storage.

Vejledning

Hvis du vil indsende dine datafeeds via Google Cloud Storage, behøver du ikke at aktivere Google Cloud Storage-tjenesten, da du skriver til en eksisterende samling. Du kan få flere oplysninger om, hvornår du skal og ikke skal aktivere Google Cloud Storage-tjenesten her.

Trin 1: Tilknyt dine Google Cloud Storage- og Merchant Center-konti:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear], og vælg derefter SFTP / GCS under "Indstillinger".
  3. Klik på fanen Google Cloud Storage.
  4. Vælg enten Aktuel bruger (hvis du bruger den samme mailadresse til login på både Google Cloud Storage og Merchant Center) eller Anden bruger med den mailadresse, der er dit login til Google Cloud Storage.
  5. Når du klikker på Tilknyt Google Cloud Storage, bliver du automatisk tildelt en samling til dine produktdata, som vises under Navn på samling for Google Cloud Storage.

Trin 2: Forberedelse af dine datafeeds

1. Opret dine datafeeds.
  2. Registrer dine datafeeds i Merchant Center, før du indsender dine feeds. Vigtigt! Det konkrete filnavn på feedet skal matche det filnavn, du angav under feedregistreringen og indeholde det samme filtypenavn, da vi forbinder dine indsendte filer via filnavnet.

Trin 3: Indsend dine data via Google Cloud Storage

Nedenfor kan du få flere oplysninger om, hvordan du uploader data til din Merchant Center-samling via Google Cloud Storage:

Vi anbefaler, at du bruger enten gsutil eller gs python-biblioteket til at planlægge uploads, men du kan også bruge de fleste S3-kompatible klienter.

• Eksempel: gsutil -d cp <filename> gs://merchantcenter123456</filename>

Trin 4: Verificer det indsendte

Inden for 15 minutter efter, at du har indsendt dine data, bør siden Feeds rapportere, at Google er i gang med at behandle dine data i kolonnen Status.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge min Google Cloud Storage-konto til andre applikationer?

Ja. Ethvert filsæt, som du opretter i Google Cloud Storage, ejes og administreres af dig, og det er separat fra Merchant Center.

Hvis du ikke oprettede din egen Google Cloud Storage-konto, har du kun adgang til det ene Google Cloud Storage-filsæt, der er oprettet for dig, og dette filsæt er udelukkende beregnet til brug med Google Merchant Center.

Kan jeg bruge Merchant Center-filsættet til at gemme andre data?

Nej. Dette filsæt er kun beregnet til at blive brugt til de data, der skal indsendes til Merchant Center. Google fjerner elementer fra denne samling kort efter indsendelsen.