Om navnet på butikken din

Når du konfigurerer kontoen din, legger du til navnet på butikken din. Brukerne ser dette butikknavnet i annonsene dine.

Følg disse retningslinjene for å være sikker på at butikknavnet ditt kan brukes i alle sammenhenger:

• Skriv inn et kort navn som representerer navnet på bedriften din. Du kan bruke bedriftsnavnet eller navnet på nettstedet ditt. Hvis butikknavnet er for langt, viser vi nettadressen til nettstedet ditt i stedet.
  • Ikke legg til ekstra tekst eller suffikser, som «AS», «ENK» eller «Co».
  • Ikke legg til markedsføringstekst, som telefonnumre, markedsføringsbudskap eller tilbudskunngjøringer.
  • Unngå gjentatt og unødvendig bruk av tegnsetting, store bokstaver eller symboler. Vi ber deg om å ikke bruke BARE STORE BOKSTAVER eller uttrykksikoner, emojier, opphavsrettssymboler (©) eller varemerkesymboler (™) i butikknavnet ditt. Finn ut mer om de redaksjonelle og profesjonelle kravene våre.
  • Ikke bruk støtende eller upassende språk. Finn ut mer om retningslinjene våre for støtende eller upassende innhold.
  • Bruk tydelig og profesjonelt språk. Finn ut mer om de redaksjonelle og profesjonelle kravene våre.

Hvis du endrer butikknavnet ditt, vises endringene neste gang du sender inn produktdataene dine.

Vær oppmerksom på følgende

Hvis butikknavnet ditt inneholder feil eller ikke overholder de redaksjonelle og profesjonelle kravene våre, kan vi vise nettadressen til nettstedet ditt i stedet. Vi viser dessuten et varsel på Diagnostikk-siden i Merchant Center.