I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Om navnet på butikken din

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Hvis du ser etter informasjon om retningslinjer for butikknavn i Merchant Center Next, kan du klikke her

Når du konfigurerer kontoen din, legger du til navnet på butikken din. Brukerne ser dette butikknavnet i annonsene og de kostnadsfrie produktoppføringene dine.

Følg disse retningslinjene for å være sikker på at butikknavnet ditt kan brukes i alle sammenhenger:

• Skriv inn et kort navn som representerer navnet på bedriften din. Du kan bruke bedriftsnavnet eller navnet på nettstedet ditt. Hvis butikknavnet er for langt, viser vi nettadressen til nettstedet ditt i stedet.
  • Ikke legg til ekstra tekst eller suffikser, som «AS», «ENK» eller «Co».
  • Ikke legg til markedsføringstekst, som telefonnumre, markedsføringsbudskap eller tilbudskunngjøringer.
  • Unngå gjentatt og unødvendig bruk av tegnsetting, store bokstaver eller symboler. Ikke skriv butikknavnet med BARE STORE BOKSTAVER eller bruk uttrykksikoner, emojier, opphavsrettssymboler (©) eller varemerkesymboler (™). Finn ut mer om de redaksjonelle og profesjonelle kravene våre
  • Ikke oppgi personlig identifiserende informasjon (PII). Unngå for eksempel å ta med det fulle navnet eller e-postadressene til enkeltpersoner.
  • Ikke bruk støtende eller upassende språk. Finn ut mer om retningslinjene våre for støtende eller upassende innhold
  • Bruk tydelig og profesjonelt språk. Finn ut mer om de redaksjonelle og profesjonelle kravene våre

Hvis du endrer butikknavnet ditt, vises endringene neste gang du sender inn produktinformasjonen din.

Vær oppmerksom på følgende

Hvis butikknavnet ditt inneholder feil eller ikke overholder de redaksjonelle og profesjonelle kravene våre, kan vi vise nettadressen til nettstedet ditt i stedet. Du får også et varsel på Diagnostikk-siden i Merchant Center.