In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

De URL van uw site registreren

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Zo registreert u de URL van uw site:

1. Log in op uw Google Merchant Center-account.
  2. Ga onder Bedrijfsinformatie naar de pagina Over uw bedrijf.
  3. Vul in het gedeelte Website de URL van uw site in. Zorg dat uw URL begint met http:// (of https://) en uw volledige domeinnaam bevat.
  4. Klik op Opslaan om uw site te bevestigen.