I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om levering samme dag for lokale produktfortegnelser

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Denne funktion giver dig mulighed for at vise, at du kan levere dine lokale produkter samme dag, ved at føje badges og annoteringer til dine produkter i gratis lokale fortegnelser og annoncer for lokalt butikslager.

På denne side

Før du går i gang

• Find ud af, hvilke produkter og butikker i dit feed for lokalt lager der har levering samme dag.
  • Identificer tidsfrister for de deltagende butikker. Du skal muligvis konfigurere flere forsendelsesservicer med levering samme dag for at tage højde for flere tidszoner. Tidszoner er baseret på de Merchant Center-indstillinger, du angiver, ikke brugerens lokation.
  • Fastsæt din gebyrstruktur, inklusive leveringsgebyr. Vi understøtter i øjeblikket ikke yderligere gebyrer, og derfor er den bedste fremgangsmåde at lægge alle gebyrerne sammen og indsende dem til Google som ét leveringsgebyr (intervalbaseret forsendelsesgebyr understøttes).
  • Angiv leveringsafstand for hver butik. Hvis leveringsradius varierer, kan du enten oprette en separat forsendelsesservice til levering samme dag eller angive en meget konservativ radius.

Kvalificering

Du kan aktivere annoteringer og badges for levering samme dag for dine gratis lokale fortegnelser og annoncer for lokalt butikslager i USA, hvis du opfylder følgende kriterier:

• Din virksomhed skal tilbyde ordreopfyldelse med levering samme dag for kvalificerede produkter, og indstillingerne for levering samme dag, du indsender til Merchant Center, skal matche det, der er på dit website.
  • Forsendelsesprisen for levering samme dag skal svare til prisen, der er angivet på dit website.
  • Din Merchant Center-konto skal være tilknyttet den Google-virksomhedsprofil, som du bruger til dine fysiske butikker.
  • Du skal have aktiveret gratis lokale produktfortegnelser eller annoncer for lokalt butikslager i Merchant Center. Få flere oplysninger om, hvordan du aktiverer annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale fortegnelser.
  • Du skal have tilføjet et lokalt produktfeed i Merchant Center.

Vejledning

Konfigurer levering samme dag for lokale produktfortegnelser

Dækning af tjenester

1. På din Merchant Center-konto skal du klikke på ikonet for værktøjer og indstillinger Merchant Center Settings [icon].
  2. Vælg Forsendelse og returnering under "Værktøjer".
  3. Vælg Tilføj forsendelsesservice.
  4. Vælg Levering af lokale produkter (kun USA).
  5. På siden "Dækning af tjenester" skal du navngive din forsendelsesservice og vælge USA som land og USD som valuta.
  6. Klik på Næste.
Bemærk!

Leveringstid

1. Gå til siden "Leveringstider" for at vælge, om alle dine produkter eller kun visse produkter kan leveres samme dag.
  2. Beslut, om alle butikker tilbyder levering samme dag eller kun bestemte butikker.
    • Du kan vælge deltagende butikker enten ved at bruge butiksvælgeren direkte i Merchant Center eller ved at føje etiket for levering samme dag til kvalificerede produkter i dit feed for lokal lagerstatus via attributten lokal forsendelsesetiket [local_shipping_label].
  3. Opret en etiket for levering samme dag (hvis relevant).
    • Opret et navn til etiketten for levering samme dag. Etiketnavnet må ikke indeholde mellemrum. Eksempelvis er "levering_samme_dag_1" tilladt som etiketnavn.
    • Hvis det kun er nogle af dine produkter i en bestemt butik, der kan leveres samme dag, skal du bruge navnet på den etiket for levering samme dag, du oprettede, og føje etiketten til dit lokale produktlager via attributten lokal forsendelsesetiket [local_shipping_label]. Når etiketten for levering samme dag er anvendt, kan etiketten ses ved hvert kvalificerede produkt i kolonnen "Forsendelsesetiket" i Merchant Center.
  4. Vælg en maksimal leveringsradius.
    • Den er baseret på hver butiks lokation. Du kan angive din butiks maksimale leveringsradius i miles eller kilometer. Den skal som minimum være 2 miles eller 3 km.
    • Hvis nogle butikker tilbyder levering samme dag inden for en radius på 8 km, og andre butikker tilbyder levering samme dag inden for en radius på 25 km, kan du oprette 2 separate forsendelsesservicer med levering samme dag eller bruge den kortere afstand til at dække alle butikker.
  5. Vælg tidsfrist for ordreafgivelse.
    • Dette er det specifikke tidspunkt eller antallet af timer, før en butik lukker, hvor en kunde kan afgive en ordre, der vil være kvalificeret til levering samme dag. Hvis dine butikker f.eks. lukker kl. 21.00, og kunderne skal afgive en ordre inden kl. 17.00 for at være kvalificeret til levering samme dag, skal tidsfristen for ordreafgivelse være kl. 17.00 eller 4 timer.
    • Lukketiden for hver butik er baseret på data fra din Google Virksomhedsprofil. Hvis du angiver tidsfristen for ordreafgivelse, afhænger den relevante tidsfrist af, hvornår hver enkelt butik lukker. Derfor har hver butik med forskellig lukketid en anden tidsfrist for ordreafgivelse. Hvis du ikke gør dette, er tidsfristen baseret på det specifikke tidspunkt, du angiver manuelt.
    • Du kan også angive, om dine varer, der kan leveres samme dag, er tilgængelige til levering næste dag, når ordrerne for disse varer afgives efter tidsfristen for ordreafgivelse.
  6. Angiv den mindste ordreværdi, der kræves, før en ordre er kvalificeret til levering samme dag. Hvis der ikke er en minimumsordre, skal værdien angives som 0.00 DKK.

Forsendelsespriser

1. På siden "Forsendelsesomkostninger" skal du vælge de forsendelsesomkostninger, du opkræver fra dine kunder for levering samme dag. Der er følgende muligheder:
    • Gratis forsendelse for ordrer på over et bestemt beløb
    • Gratis forsendelse på alle ordrer
    • Intervalbaseret pris baseret på ordrens samlede værdi
    • Fast pris for alle ordrer
  2. Klik på Gem.

Verificering

Det er vigtigt at validere dine forsendelsesindstillinger for at sikre en positiv kundeoplevelse. Google verificerer forsendelsesservicer med levering samme dag, der tilføjes af forhandlere, så sørg for, at oplysningerne stemmer overens med det, der er nævnt på dit website. Levering samme dag skal annonceres og nævnes på både dit website og i betalingsprocessen.

Det kan tage op til 72 timer for Google at gennemgå indstillingerne. Hvis der er et problem med indstillingerne for levering samme dag, modtager administratoren af din Merchant Center-konto en mail med en vejledning i, hvordan du løser problemet.

Bemærk! Der er forskellige faktorer, der påvirker, hvordan og hvornår annoteringen vises, uanset verificeringsstatussen.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg konfigurere levering samme dag via Content API?

Du kan bruge Content API for Shopping til at konfigurere produkter til levering samme dag, hvis du har lokalt butikslager. Få flere oplysninger om forsendelsesindstillinger i Content API for Shopping.

Hvad skal jeg gøre, hvis mit produkt ikke blev verificeret til levering samme dag?

Følg vejledningen, der bliver sendt til administratoren af kontoen.

Hvordan fungerer badges eller annotering om levering eller afhentning samme dag ved afhentning udenfor eller afhentning i butikken?

Google bruger en algoritme til at finde det bedste badge eller den bedste annotering, der vises til forbrugeren, for at give den bedste shoppingoplevelse.

Hvordan adskiller levering samme dag sig fra forsendelse samme dag?

Levering samme dag henviser til den tjeneste, hvor en kunder bestiller og modtager et produkt på samme dag, hvorimod forsendelse samme dag henviser til, at et produkt sendes den dag, hvor en kunde afgiver ordren, men levering af ordren sker 1 eller flere dage, efter ordren er afgivet.