In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Proces voor verzending na aankoop

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

We raden u aan de volgende informatie op te geven in uw bevestigingsmail voor de bestelling en/of verzending om het proces na de aankoop te verbeteren en klanten de mogelijkheid te bieden om hun bestellingen rechtstreeks in Gmail te volgen:

• Bestelnummer
  • Productnaam en productafbeelding (indien van toepassing)
  • Naam van verkoper
  • URL van bestelling
  • Trackingcode
  • Geschatte bezorgdatum
Opmerking: Deze functie is momenteel alleen beschikbaar voor bestellingen in de VS en klanten moeten zich aanmelden voor deze updates. Bestellingen moeten worden geleverd via een ondersteunde provider en gegevens kunnen ook worden geleverd via de volgende property's van schema.org: Order en ParcelDelivery.