Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sådan løser du problemet: Der blev ikke fundet nogen sælger for dette tilbud

Den tilknyttede sælger for dette tilbud blev ikke fundet. Vent på, at problemet bliver løst

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Den sælger, der er knyttet til dette tilbud, kan ikke længere findes af systemet. Derfor vil der ikke blive vist nogen tilbud fra denne sælger.

Sørg for, at den indsendte værdi for eksternt sælger-id [external_seller_id] er korrekt.

Bemærk! Attributten eksternt sælger-id [external_seller_id] er kun påkrævet til markedspladser, hvis man har en konto med flere sælgere.

Relaterede links