Send inn feeder via Planlagt henting

Slik oppretter eller endrer du en henteplan for en datafeed:

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Velg Produkter på navigasjonsmenyen, og klikk deretter på Feeder.
  3. Klikk på navnet på feeden du vil planlegge henting av.
  4. Klikk på Tidsplan på siden som blir lastet inn, og klikk så på Endre planen nederst på siden.
  5. Angi ønsket frekvens, tid og plassering for feeden. (Viktig: Nettadressen for filplasseringen må begynne med http://, https://, ftp:// eller sftp://.)
  6. Hvis det kreves brukernavn og passord for å få tilgang til filen, må du oppgi riktig påloggingsinformasjon, slik at Google får tilgang til filen.
  7. Klikk på Oppdateringsplan for å lagre endringene, eller klikk på Oppdater og hent nå for å utløse en umiddelbar henting og opplasting av filen fra den angitte nettadressen.

Merk:

• Størrelsen på filen du lager en plan for, må være mindre enn 4 GB, og brukeragentene «Googlebot» og «AdsBot-Google» må ha tilgang til katalogen der feeden din er lagret.
  • Sørg for at nettadressen for feeden peker direkte til feedfilen din, som skal være i et av filformatene som støttes. Dersom nettadressen peker til en HTML-side på nettstedet ditt, får vi ikke behandlet feeden.

Kvalifiserte filplasseringer

Google Merchant Center har støtte for planlagt henting per opplasting via protokollene http, https, ftp og sftp.

• Hvis du sender inn innhold via protokollene ftp, http eller https, må du huske at feltene for passord og brukernavn er valgfrie. Om det ikke kreves slik påloggingsinformasjon, lar du feltene stå tomme.
  • Hvis du sender inn innhold via sftp-protokollen, er feltene for passord og brukernavn obligatoriske.
  • Hvis du konfigurerer en planlagt henting i Merchant Center, kan du ikke bruke Googles FTP- eller SFTP-tjener (ftp://uploads.google.com eller sftp://partnerupload.google.com) som nettadresse for feeden din.

Merk: Med Planlagt henting er tjenerne våre vert for feedfilene dine. Hvis du selv er vert for filene dine på en SFTP- eller FTP-tjener, gjelder feltene for brukernavn og passord under Tidsplan legitimasjonen for tjeneren din. Denne påloggingsinformasjonen er ikke den samme som for SFTP/FTP/GCS-siden, som inneholder brukernavnet og passordet du trenger for å kunne logge på Googles SFTP- eller FTP-opplastingstjener.