I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Problemer i Merchant Center

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

For at sikre, at dine produkter fungerer godt og giver potentielle kunder en god oplevelse, har vi udviklet en række politikker og krav til datakvalitet for Merchant Center. Hvis dine uploadede produktdata og dit website ikke opfylder specifikationerne for produktdata eller kravene i Shopping-politikkerne, kan dine produkter eller hele din Merchant Center-konto blive gjort til genstand for advarsler, afvisninger, begrænset synlighed eller suspendering. Disse problemer kan forhindre, at dine produkter vises på Google.

Hvis du vil have oplysninger om problemer i Merchant Center Next, skal du klikke her.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Problemer på produktniveau

Problemer på produktniveau kan opstå, hvis de produktdata, du angiver, ikke svarer til produktoplysningerne på dit website, hvis dine produktdata ikke følger specifikationen for produktdata, eller hvis dine produkter overtræder vores krav til Shopping-politikker. Problemer på produktniveau gælder også kun på produktniveau. Det betyder, at et problem på produktniveau kun påvirker statussen for de enkelte produkter.

Bemærk! Produkter, der er målrettet mod flere lande, kan modtage forskellige afvisninger eller advarsler for hvert land på grund af politikforskelle.

Der er to typer problemer på produktniveau

• Advarsler: Produkter, der modtager advarsler, vil fortsat blive vist på Google, men deres effektivitet kan blive begrænset. Hvis advarslerne ikke løses, kan de medføre afvisninger.
  • Afvisninger: Afviste produkter vises ikke længere på Google. Problemet på produktniveau skal løses, før produktet kan godkendes igen.

Forhåndsafvisning af varer:

Forhåndsafvisning af varer opstår, hvis prisen eller tilgængeligheden af dine produkter ikke stemmer overens med dine produktdata og landingssider for dit website. Når der er en aktiv forhåndsafvisning af varer, vælger vi en forsigtig tilgang og afviser produkter, der sandsynligvis ikke opfylder vores krav. En gennemgang er påkrævet for at løse disse problemer.

Hvis du vil forhindre afvisninger, der er relateret til pris og tilgængelighed, kan du aktivere automatisk opdatering af varer. Det er en funktion, der kan mindske risikoen for forebyggende afvisning af produkter pga. uoverensstemmelser i pris og tilgængelighed.

Sådan finder du problemer på produktniveau

Alle problemer i forbindelse med et bestemt produkt kan findes på siden med Produktoplysninger for det pågældende produkt. Hvis du vil gennemgå alle dine afviste produkter, skal du følge denne vejledning:

1. Gå til Produkter på din Merchant Center-konto.
  2. Klik derefter på Diagnostik.
  3. Gå til fanen "Vareproblemer".
  4. Gennemgå listen over problemer.
  5. Klik på Vis eksempler i kolonnen "Berørte varer" for at se et eksempel på en fortegnelse.
  6. Hvis du vil downloade en komplet liste (.csv) over alle berørte varer, skal du klikke på downloadknappen for enden af rækken.

Denne animation guider dig gennem fremgangsmåden til at finde frem til kampagnerelaterede problemer på produktniveau i Google Merchant Center.

Løsning af problemer på produktniveau

Det anbefales, at du løser problemer på produktniveau ved at redigere dine produktdata, løse problemet og derefter uploade dine produktdata igen via din valgte uploadmetode (f.eks. en fil). Ved hvert problem på produktniveau kan du også trykke på linket "Få flere oplysninger" for at se en specifik vejledning til at løse problemet.

Vi anbefaler, at du aktiverer automatiske billedforbedringer for at løse problemer med afvisninger, der er relateret til promoveringsoverlejring på billeder. Denne funktion forsøger automatisk at rette disse billeder ved at fjerne overlejringerne. Hvis det lykkes at fjerne dem, erstattes billedet, og produkterne godkendes igen.

Problemer på kontoniveau

Problemer på kontoniveau påvirker alle dine produkter i Merchant Center.

Der er to typer problemer på kontoniveau

• Advarsler: Hvis Google konstaterer, at dine produktdata eller dit website ikke overholder kravene til produktdata eller ikke overholder vores krav i Shopping-politikkerne, kan du få en advarselsmail med eksempler på de problemer, du skal løse, og en tidsramme for, hvornår du skal have løst dem. Inden for advarselsperioden vises dine produkter fortsat på Google, men deres effektivitet kan blive begrænset.
  • Suspenderinger: Hvis du ikke manuelt anmoder om en gennemgang i løbet af advarselsperioden, gennemgår vi dine produktdata og dit website igen i slutningen af advarselsperioden. Hvis alle problemer er blevet løst, vil advarslen blive fjernet, og dine produkter vil blive vist som normalt. Hvis ét eller flere af problemerne ikke er løst, vil din konto blive suspenderet, og dine produkter vil ikke blive vist på Google. Du modtager også en mail med alle de relevante oplysninger, og du får besked om, at din konto er blevet suspenderet.
Bemærk! I nogle tilfælde, hvor vi konstaterer alvorlige problemer på kontoniveau, gives der ingen advarsler, og kontoen suspenderes øjeblikkeligt.

Indledende gennemgang:

Når du uploader produkter til din konto for første gang, foretages der en indledende gennemgang af dine produkter og dit website for at sikre, at de overholder kravene i vores Shopping-politikker. Processen kan tage op til 3 hverdage, og i den periode har dine produkter statussen "Afventer". Hvis du foretager ændringer af dine produktdata og dit website, kan det forsinke gennemgangsprocessen yderligere. Hvis gennemgangen viser, at dine produkter eller dit website ikke overholder vores Shopping-politikker, bliver din konto suspenderet med det samme, og du modtager en mail med yderligere oplysninger. Hvis gennemgangen ikke giver anledning til problemer, kan dine produkter vises på Google.

Sådan finder du problemer på kontoniveau:

Følg denne vejledning for at finde problemer på kontoniveau:

1. Gå til Produkter på din Merchant Center-konto.
  2. Klik derefter på Diagnostik.
  3. Klik på fanen Kontoproblemer.
  4. Find det problem på kontoniveau, som du gerne vil have flere oplysninger om.

Denne animation guider dig gennem fremgangsmåden til at finde frem til kampagnerelaterede problemer på kontoniveau i Google Merchant Center.

Anmod om en gennemgang

I nogle tilfælde kan du anmode om en gennemgang, hvis din konto eller et af dine produkttilbud bliver afvist, og du enten har løst problemet eller er uenig i problemet. Hvis gennemgangen lykkes, forsvinder problemet. Hvis afvisningen forbliver aktiv, og du ikke er sikker på, hvordan du skal fortsætte, skal du kontakte os for at få support.

Bemærk! Hvis du bruger en platform fra tredjepart til at vise dine produkter, skal du gå til din tredjepartsapp for at anmode om en gennemgang.