Keskeytys [pause]

Keskeytys [pause] ‐määritteellä voit kertoa Googlelle, kun haluat estää tuotteiden näkymisen mainoksissa (myös Shopping-mainoksissa, Display-mainoksissa ja paikallisissa tuotemainoksissa) enintään 14 päivän ajan.

Voit käyttää tätä määritettä, jos tuotetta on saatavilla ja varastossa verkkosivustollasi, mutta haluat lopettaa tuotteen näyttämisen mainoksissa lyhyeksi ajaksi. Keskeytys [pause] ‐määritteen avulla voit aktivoida tuotteen nopeasti, kun haluat sen jälleen näkyviin. Jos tuote keskeytetään yli 14 päiväksi, uudelleenaktivointiin voi mennä yksi tai useampi päivä. Määritettä ei voi käyttää maksuttomissa listauksissa.

Käyttötilanne

• Valinnainen kullekin tuotteelle

Voit käyttää seuraavia tuettuja arvoja:

• Mainokset [ads]
    • Tuote keskeytetään kaikissa mainosnäyttöpaikoissa (mukaan lukien Shopping-mainokset, Display-mainokset ja paikalliset tuotemainokset).

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tuetut arvot

ads

Toistuva kenttä

Ei

Tiedostomuoto

Esimerkkiarvo

Tekstisyötteet

ads

XML-syötteet

<g:pause>ads</g:pause>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat, että tuotetietosi ovat laadukkaita.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Ilmoita määrite arvolla "ads". Jos et ilmoita määritettä tällä arvolla, oletamme, ettei tuotetta ole keskeytetty.
  • Keskeytä tuote korkeintaan 14 päivän ajaksi. Jos haluat keskeyttää mainosten näyttämisen yli 14 päiväksi, käytä poissuljetut näyttöpaikat [excluded_destination] ‐määritettä.
  • Käytä määritettä vain mainosten näyttöpaikoille. Käytä poissuljettu näyttöpaikka [excluded_destination] ‐määritettä tuotteille, joiden näyttämisen haluat keskeyttää muissa näyttöpaikoissa kuin mainoksissa, kuten maksuttomissa listauksissa.
  • Älä keskeytä mainoksia saatavuustiedoilla. Älä keskeytä tuotteiden näyttämistä käyttämällä saatavuus [availability] ‐määritteen arvoa out_of_stock.

Esimerkkejä

Tuote on tilapäisesti keskeytetty kaikkien mainosten osalta, ja sen keskeytys lopetetaan enintään 14 päivän kuluessa

An illustration of an android plush
Tuotetiedot: Android-pehmolelu, jonka näyttäminen mainoksissa on väliaikaisesti keskeytetty
Määrite Arvo
Keskeytys [pause]

ads