I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Introduktionsguide för fordonsannonser

Lägg till din företagsinformation

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Step 3 of showing your local products on Google is adding your business information Det här är steg 3 i introduktionsguiden för fordonsannonser.

Slutför följande obligatoriska uppgifter:

1. Fyll i företagets adress och telefonnummer i avsnittet Företagsinformation i Merchant Center-kontot.
  2. Verifiera ditt telefonnummer. Läs om hur du verifierar ditt telefonnummer

När du ställer in ditt konto lägger du till ett butiksnamn. Butiksnamnet visas för användarna i dina fordonsannonser. Läs mer om ditt butiksnamn