Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Korjausohje: Epäjohdonmukaiset valuutat

Käytä samaa valuuttaa kaikissa tuotetietojen määritteissä

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Yhden tai useamman tuotteesi tuotetietojen soveltuvissa määritteissä on eri valuuttoja. Esimerkiksi tuotteen hinta ilmoitetaan Yhdysvaltain dollareina mutta toimitushinnat euroina.

Varmista, että kaikkien tuotteidesi tarvittavissa määritteissä käytetään samaa valuuttaa. Muuten tuotetarjouksesi hylätään eikä tuotetta näytetä Shopping-mainoksissa tai maksuttomissa listauksissa Googlessa.

Ohjeet

Vaihe 1: Katso, mitä tuotteita ongelma koskee

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus‑tilillesi.
  2. Valitse navigointivalikosta Tuotteet ja klikkaa Diagnostiikka.
  3. Klikkaa Tuoteongelmat‑välilehteä, niin näet tuotteitasi koskevat ongelmat.

Näin voit ladata .csv-muotoisen luettelon kaikista tuotteista, joissa on ongelmia:

• Klikkaa latauspainiketta Download suodatinpainikkeen Download vierestä. Löydät sen kaavion alapuolelta ja ongelmaluettelon yläpuolelta.

Näin voit ladata .csv-muotoisen luettelon kaikista tuotteista, joihin liittyy tietty ongelma:

• Valitse Ongelma-sarakkeesta ongelma ja klikkaa sitten rivin lopusta latauspainiketta Download.

Jos haluat nähdä luettelon enintään 50 tuotteesta, joihin liittyy tietty ongelma:

• Valitse Ongelma-sarakkeesta ongelma ja klikkaa sitten Tuotteita‑sarakkeesta Näytä esimerkit.

Vaihe 2: Päivitä kaikkien soveltuvien määritteiden valuutta

1. Suodata ladattu raportti siten, että näet vain tuotteet, joita koskee seuraava ongelma:
    "Ongelman nimi" = Epäjohdonmukaiset valuutat.
Hae näitä tuotteita tuotetiedoista (tunnuksen avulla) ja varmista, että kaikissa valuuttaa vaativissa tuotteiden määritteissä käytetään samaa valuuttaa.

Vaihe 3: Lähetä tuotetiedot uudelleen

1. Kun olet päivittänyt tuotetietosi, lisää ne uudelleen jollakin seuraavista tavoista:
  2. Tarkista seuraavaksi, että ongelma on korjattu, eli varmista, että sitä ei enää näy Diagnostiikka-sivulla.

Huomaathan, että tekemäsi muutos ei välttämättä näy heti Diagnostiikka-sivulla.