I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om angivelse af historiske ordresporingsdata for at vise mere nøjagtige forsendelseshastigheder

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du knytter en partner til din Merchant Center-konto i Merchant Center Next, kan du klikke her.

Hvis du bruger en partner, der kan levere data om din ordresporingshistorik, har du mulighed for at knytte din Merchant Center-konto direkte til din partnerkonto. Det giver Google tilladelse til at bruge disse data til at beregne forsendelseshastigheder for dig, som varierer alt efter brugerens lokation, og hvilke af dine varer de tager i betragtning. Du kan også angive dine historiske ordresporingsdata direkte via manuel upload eller ved hjælp af en API. Få flere oplysninger om ordresporingssignaler.

Når du begynder at angive ordresporingshistorik, tilmeldes du "automatiske forsendelsesforbedringer", der er en funktion, som giver Google mulighed for at bruge sine maskinlæringsmodeller til at beregne forsendelseshastigheder for alle dine tilbud i kvalificerede lande og fortegnelsestyper. Hvis vores forsendelsesmodeller verificerer, at dit produkt kan sendes hurtigere til en given bruger end det, du har konfigureret i Merchant Center eller dine feeds, viser vi den forbedrede forsendelseshastighed.

På denne side kan du læse om følgende:

Fordele

• Øget tydelighed og nøjagtighed: Manuelt konfigurerede forsendelseshastigheder er ofte alt for konservative, fordi de typisk tager udgangspunkt i de lokationer, som er længst væk, hvilket resulterer i leveringstider med et stort spænd mellem den korteste og længste estimerede leveringstid (f.eks. 3 til 10 dage). Generelt er Googles beregning af forsendelseshastigheder baseret på kundens lokation, f.eks. kundens postnummer eller stat. Dette gør forsendelseshastighederne mere nøjagtige, f.eks. fra 3 til 5 dage. Mere præcise leveringstider, især hvis de er hurtigere, fører typisk til bedre konverteringsrater.
  • Annotering om forsendelse: Disse data kan bruges til at validere dine forsendelsesindstillinger, som kvalificerer dig til badget "hurtig og gratis" og lignende annoteringer om forsendelse.

Sådan fungerer det

Når du har knyttet din Merchant Center-konto til en partner eller uploadet dine data manuelt, kan Google beregne forsendelseshastigheder på dine vegne. Via din tilknyttede konto henter Google historiske data for ordresporing for dine eksisterende tilbud, for at beregne tilpassede forsendelseshastigheder, der er specifikke for din virksomhed. Hvis vi forventer en kortere leveringshastighed, viser vi den til dine kunder i stedet for den hastighed, som du har konfigureret i Merchant Center eller dine feeds.

Hvis du vil tilknytte din partner, skal du:

Bemærk! Hvis du er partner og gerne vil føjes til vores liste, kan du udfylde denne interesseformular.

Sådan anvender Google dataene

Data for ordrehistorik omfatter:

• Ordreoplysninger, bl.a. ordre-id, tidspunkt for oprettelse af ordre, postnummer for levering og regionskode
  • Forsendelsesomkostninger, som køberen betaler
  • Forsendelsesoplysninger, bl.a. fragtfirma, sporingsnummer, afsendelsessted, destination og forsendelsestid for hver forsendelse, der er knyttet til ordren
  • Oplysninger om ordrelinjeposter, bl.a. produkterne i ordren

Ikke alle oplysningerne ovenfor er påkrævet. Vi henter desuden ikke kundenavne eller nøjagtige adresser.

Du får de bedste resultater, hvis de data for ordresporingshistorikken, som du eller din partner indsender, omfatter alle ordrer fra dit website, f.eks. det website, som Google sender din trafik til.

Det er okay at inkludere en blanding af forskellige brugervalgte serviceniveauer, f.eks. "gratis forsendelse" og "næste dag". Google forsøger at adskille dem i sin modellering. Undgå dog at medtage ordrekilder, der ikke er repræsentative for dit website, f.eks. markedspladser, hvor forsendelse kræver 2 dage for de fleste ordrer. Hvis du ikke har kontrol over, hvilke ordrekilder du sender til Google på din partners platform, har Google og din partner sandsynligvis allerede arbejdet sammen om at løse eventuelle problemer.

Bemærk! De data, du indsender, bruges også til at gøre Googles egne maskinlæringsmodeller bedre for alle forhandlere, herunder din virksomhed. Vi deler dog aldrig dine data med andre forhandlere eller tredjeparter udover i form af samlede, anonymiserede benchmarks som f.eks. dem, der bruges i Bedømmelse af købsoplevelse. Få flere oplysninger om Googles privatlivspolitik.

Vejledning

Du kan bruge partnerdata med din Merchant Center-konto på forskellige måder:

• Du kan oprette en forsendelsesservice baseret på partnerdata.
  • Eller hvis du allerede har en forsendelsesservice, kan du bruge partnerdata til at verificere forsendelseseffektiviteten.
  • Opret en forsendelsesservice ved hjælp af data fra din partner.

Opret en forsendelsesservice ved hjælp af data fra din partner

Hvis du vil bruge partnerdata til at oprette en forsendelsesservice, skal du følge denne vejledning:

1. Klik på Tilføj forsendelsesservice under "Dine forsendelsesservices" på den primære forsendelsesside.
  2. Angiv et navn til din forsendelsesservice, f.eks. "standardforsendelse".
  3. Vælg et af de kvalificerede lande under "Hvilke lande kan du levere til med denne service?"
  4. Vælg den valuta, der bruges i landet, og sørg for, at den matcher den valuta, der er angivet i dit feed. Hvis valutaen er en anden, kan dine produkter blive afvist.
  5. Klik på Næste for at konfigurere indstillingerne for leveringstid.
  6. Vælg Dine forsendelsesdata fra partnere under "Hvordan vil du angive leveringstider for denne service?".
  7. Vælg din partner, og følg vejledningen for at tilknytte din konto.
    1. Hvis du ikke samarbejder med en af de tilgængelige partnere, skal du vælge "Del ordrehistorik ved hjælp af en fil".
    2. Download Googles skabelon, og forbered din ordrehistorik i dette format.
  8. Upload dataene fra din ordrehistorik som en .csv- eller -tsv-fil.
  9. Bekræft den alternative leveringstid, som Google kan bruge, når der ikke er nok forsendelsesdata til at oprette et estimat for en given kunde, vare eller lokation. Det er obligatorisk. Se, hvordan du konfigurerer forventet leveringstid.
  10. Klik på Næste for at konfigurere de forsendelsespriser, du opkræver fra dine kunder.

Tilknyt en partner på oversigtssiden for forsendelsesservices

1. Klik på verificering af forsendelsesdata på oversigtssiden for forsendelsesservices.
  2. Klik på + Ny verificering.
  3. Vælg din partner, og følg vejledningen for at tilknytte din konto.
    1. Hvis du ikke samarbejder med en af de tilgængelige partnere, skal du vælge "Del ordrehistorik ved hjælp af en fil".
    2. Download Googles skabelon, og forbered din ordrehistorik i dette format.
    3. Upload dataene fra din ordrehistorik som en .csv- eller -tsv-fil.
  4. Klik på Udfør.

Tilknyt en partner direkte fra din partners website

Få flere oplysninger om, hvordan du starter processen fra hver af vores understøttede partnere, nedenfor:

Når du starter kontotilknytningsprocessen fra din partners website, bliver du omdirigeret til Merchant Center. Log ind, hvis du ikke allerede har gjort det, og fortsæt med at knytte din Merchant Center-konto til forsendelsespartneren. Du bliver omdirigeret til partnerens website, hvor du kan fuldføre tilknytningsprocessen.

Fjern tilknytningen

Du kan administrere din tilknyttede partner eller fjerne tilknytningen ved at gå til indstillingerne for "Tilknyttede konti" i Merchant Center og klikke på fanen "Platforme". Hvis du fjerner tilknytningen til en partner, har Google ikke længere tilladelse til at hente data fra den pågældende partner. Alle tidligere data fra denne partner slettes inden for 120 dage. Alle forsendelsesservice, der brugte disse partnerdata, forbliver aktive og afhænger nu af dine alternative leveringstider.

Hvis du tilknyttede en partner, da du oprettede en forsendelsesservice, kan du til enhver tid sætte den forsendelsesservice, der er knyttet til en partner, eller som bruger manuelt leveret ordresporingsdata, på pause eller slette den. Du kan også til enhver tid konvertere en partnerbaseret forsendelsesservice til en almindelig manuelt konfigureret politik og omvendt.