Introduktionsvejledning til lokalt butikslager

Tilknyt din Google My Business-konto, og vælg dine stedbaserede grupper

Step 4 of showing your local products on Google is linking your Google My Business account and selecting your location groupsDette er trin 4 i introduktionsvejledningen til lokalt butikslager.

Du skal knytte din Google My Business-konto til din Merchant Center-konto og vælge en lokationsgruppe for at få vist dine lokale produkter på Google. Du kan få flere oplysninger i artiklen Link din Merchant Center- og Google My Business-konto.

Bemærk! Dine butikker skal være fysiske butikker, som dine kunder kan besøge. Derfor skal dine virksomhedsprofiler i Google My Business henvise til en adresse. Se, hvordan du føjer en adresse til dine virksomhedsprofiler i Google My Business