Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Ilmoitusten ylläpitäminen

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Näet ajoittain Kauppiaskeskus-tililläsi ilmoituksia, joiden tarkoitus on varmistaa sujuva toiminta ja parantaa näkyvyyttäsi Googlessa. Voit katsoa ilmoitukset milloin tahansa klikkaamalla kellokuvake Kauppiaskeskuksen ilmoitukset | Kellokuvake miltä tahansa Kauppiaskeskuksen sivulta.

Ilmoitukset kuuluvat yleensä seuraaviin kategorioihin:

Hälytykset: Ilmoitukset, jotka vaativat kauppiaita korjaamaan jotain, mikä on epäkunnossa (esimerkiksi syöteongelmat). Hälytyksissä on kaksi alaluokaa:

• Kauppiaskeskuksen ilmoitukset | Ilmoituskuvake Ilmoitus
  • Kauppiaskeskuksen ilmoitukset | Varoituskuvake Varoitus

Ehdotukset: Valinnaisia toimenpiteitä, joita kauppiaat voivat halutessaan tehdä tulostensa parantamiseksi. Ehdotuksissa on kolme alaluokkaa:

• Kauppiaskeskuksen ilmoitukset | Vinkkikuvake Vinkki
  • Kauppiaskeskuksen ilmoitukset | Odotuskuvake Odottaa toimenpiteitä
  • Kauppiaskeskuksen ilmoitukset | Mahdollisuudet-kuvake Mahdollisuudet

Ilmoitukset: Informatiivisia viestejä kauppiaiden kannalta tärkeistä asioista (esimerkiksi uudet tuoteominaisuudet, käytäntöpäivitykset). Ilmoituksissa on kaksi alaluokkaa:

• Kauppiaskeskuksen ilmoitukset | Uusi ominaisuus -kuvake Uusi ominaisuus
  • Kauppiaskeskuksen ilmoitukset | Päivityskuvake Päivitä

Ilmoitus häviää, kun olet tehnyt ehdotetut toiminnot. Voit myös torkuttaa tai hylätä ilmoituksia, jos et halua seurata niiden kehotuksia. Klikkaa kolmen pisteen kuvaketta ilmoituksen oikeasta yläkulmasta ja valitse Torkku tai Hylkää. Torkutettu ilmoitus häviää ilmoituksistasi 24 tunnin ajaksi. Hylätty ilmoitus poistetaan pysyvästi.