I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Opdateringer af avancerede forsendelsesomkostninger

Denne artikel beskriver de funktioner, der udfases eller migreres til en API-sti, der kun findes i de avancerede forsendelsesindstillinger, som giver en mere enkel og brugervenlig oplevelse.

Flere forsendelsespriser i én forsendelsesservice

Forsendelsesetiketter tildeler forskellige forsendelsesindstillinger til en bestemt gruppe produkter, f.eks. "tunge produkter" eller "produkter, der er kvalificeret til gratis forsendelse". Denne mulighed anvendes på hele forsendelsesservicen.

Med denne lancering opdeles flere forsendelsespriser (f.eks. én pris for etiketten "gratis forsendelse" og en anden for resten af produkterne) i flere forsendelsesservices.

Én forsendelsespris pr. service

Hvis du kun har konfigureret én forsendelsespris pr. forsendelsesservice, er den eneste forskel i de migrerede services, hvordan den vises. Det har ikke andre konsekvenser.

Dette diagram viser, at der ikke sker nogen ændringer i leveringshastigheden og forsendelsesomkostningerne, hvis du har én forsendelsespris pr. forsendelsesservice.

Flere forsendelsespriser pr. service

Hvis du har flere forsendelsespriser i én forsendelsesservice, opdeles dine forsendelsespriser automatisk i flere forsendelsesservices. Hvis du overstiger 20 forsendelsespriser pr. land, migreres dine tjenester ikke automatisk.

Dette billede viser grænsefladen til forsendelsespriser, hvor du kan angive flere forsendelsespriser inden for en enkelt forsendelsesservice.

• 20 eller færre forsendelsespriser pr. land: Flere forsendelsespriser opdeles i forskellige forsendelsesservices.
  • Antallet af forsendelsespriser pr. land overstiger 20: Din service migreres ikke, hvis antallet af forsendelsesservices pr. land overstiger 20, når forsendelsespriserne er opdelt. Du får besked, når du skal redigere dine forsendelsesservices og reducere antallet af forsendelsesservices eller -priser.

Slet antallet af forsendelsesservices, der overstiger grænsen, ved at følge vejledningen nedenfor:

1. Øverst til højre i Merchant Center skal du klikke på ikonet for værktøjer og indstillinger Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].
  2. Under "Værktøjer" skal du klikke på Forsendelse og returnering.
  3. Vælg de forsendelsesservices, du vil slette, på kortet "Dine forsendelsesservices".
  4. Klik på sletteikonet .

Slet antallet af forsendelsespriser, der overstiger grænsen, ved at følge vejledningen nedenfor:

1. Øverst til højre i Merchant Center skal du klikke på ikonet for værktøjer og indstillinger Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].
  2. Under "Værktøjer" skal du klikke på Forsendelse og returnering.
  3. På kortet "Dine forsendelsesservices" skal du klikke på de forsendelsesservices, du vil redigere.
  4. Klik på blyantikonet Rediger ud for "Pris".
  5. Vælg den forsendelsespris, du vil slette.
  6. Klik på sletteikonet .
Hvis du ikke foretager dig noget inden den 30. september 2023, er denne indstilling ikke længere synlig og kan ikke længere redigeres, og fremtidige ændringer kræver, at du enten sletter denne forsendelsesservice og opretter en ny eller bruger Shopping Content API til administration af forsendelsesservices.

Underliggende tabeller

En tabel over forsendelsespriser kan konfigureres ved hjælp af to dimensioner, f.eks. "destination" og "vægt". Du kan dog tilføje en tredje eller fjerde dimension, f.eks. "antal varer", ved at tilknytte en underliggende tabel.

Denne funktion fjernes fra avancerede prisindstillinger og kan kun anvendes i API. Du får besked, når du skal fjerne de underliggende tabeller, der er tildelt dine forsendelsesservices.

Slet underliggende tabeller ved at følge vejledningen nedenfor:

1. Øverst til højre i Merchant Center skal du klikke på ikonet for værktøjer og indstillinger Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].
  2. Under "Værktøjer" skal du klikke på Forsendelse og returnering.
  3. På kortet "Dine forsendelsesservices" skal du vælge de forsendelsesservices, du vil redigere.
  4. Klik på blyantikonet Rediger ud for "Pris".
  5. På kortet "Forsendelsespriser" skal du klikke på den forsendelsespris, der bruger en underliggende tabel.
  6. På kortet "Tabel over forsendelsespriser" skal du finde den celle, der bruger en underliggende tabel, og vælge en alternativ mulighed.
  7. Klik på sletteikonet på kortet "Tilknyttede underliggende tabeller".
Hvis du ikke foretager dig noget inden den 30. september 2023, er denne indstilling ikke længere synlig og kan ikke længere redigeres, og fremtidige ændringer af den kræver, at du enten sletter denne forsendelsesservice og opretter en ny eller bruger Shopping Content API til administration af forsendelsesservices.