Shopping-mainosten ja maksuttomien listausten palautuskäytäntöjen poistaminen

Voit tarvittaessa poistaa Shopping-mainosten ja ilmaisten listausten palautuskäytännön. Palautuskäytännön poistoon voi kulua enintään kaksi päivää, joten palautuskäytäntö saattaa näkyä mainoksissasi ja maksuttomissa listauksissasi vielä hetken sen poistamisen jälkeen.

Ohjeet

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus-tilillesi.
  2. Valitse sivuvalikosta Toimitus ja klikkaa sitten Palautuskäytännöt-välilehteä
  3. Etsi poistettava käytäntö ja klikkaa roskakorikuvaketta
Huom. Jos tähän käytäntöön liittyy poikkeuksia, myös ne poistetaan. Käytäntöjä ja poikkeuksia ei voi palauttaa niiden poistamisen jälkeen.