Filtrera bort buller från videosamtal i Google Meet

Viktigt! Brusreducering är ännu inte tillgängligt i Australien, Brasilien, Indien, Japan, Nya Zeeland, Sydafrika, Förenade Arabemiraten och omgivande områden.

Begränsa störningsmomenten i videosamtalet genom att filtrera bort bakgrundsbrus. Meet kan ta bort bakgrundsljud som tangenttryckningar, dörrar som stängs eller ljud från en närliggande byggarbetsplats.

• Ljudinspelning från skärmdelning påverkas inte av brusreduceringen.
  • Meet filtrerar bort ljud som inte låter som röster. Röst från tv eller personer som talar samtidigt filtreras inte bort.
  • Stäng av brusreduceringen om ljud som inte är tal är en viktig del av samtalet, såsom att spela musikinstrument.

Det här behöver du

Brusreducering finns för närvarande i konton på Enterprise Plus och Google Workspace for Education Plus på webben, Android och iOS.​

Aktivera brusreducering

Brusreducering är inaktiverad som standard, men kan aktiveras eller inaktiveras före eller under ett videosamtal.

Före videosamtal

1. Öppna meet.google.com följt av och välj ett videosamtal.
  2. Klicka på Fler alternativ Mer följt av Inställningar Inställningar uppe till höger.
  3. Klicka på Ljud
  4. Aktivera Brusreducering.
  5. Klicka på Gå med nu.

I videosamtal

1. Klicka på Fler alternativ Mer följt av Inställningar Inställningar.
  2. Klicka på Ljud .
  3. Aktivera Brusreducering.

Tips! Kontrollera hur mycket bruset sänks genom att titta på Röstindikator Voice indicator intill självvisningen uppe till höger på skärmen. Röstindikatorn visar vad andra hör. Ljud som är blockerade och som andra inte hör påverkar inte indikatorn.