Ruis wegfilteren uit uw vergadering in Google Meet

Belangrijk:

U kunt achtergrondgeluid wegfilteren om afleidingen in uw vergadering te beperken. Meet kan achtergrondruis verwijderen, zoals getyp, een deur die dichtgaat, galm in de kamer of de geluiden van een bouwplaats in de buurt.

• Als een scherm wordt gedeeld, wordt de audio-opname niet beïnvloed door ruisonderdrukking.
  • Meet filtert geluiden die niet als stemmen klinken weg. Stemmen op tv of mensen die tegelijkertijd praten, worden niet weggefilterd.
  • Als niet-spraak een belangrijk onderdeel is van de vergadering (zoals muziekinstrumenten bespelen), zet u ruisonderdrukking uit.
  • Meet past de audio aan zodat iedereen met een comfortabel volume te horen is.

Vereisten voor het gebruik van apparaatgebaseerde ruisonderdrukking

Belangrijk: Apparaatgebaseerde ruisonderdrukking is beschikbaar voor alle Workspace- en niet-Workspace-gebruikers op de meeste Android-telefoons.

U kunt apparaatgebaseerde ruisonderdrukking gebruiken op deze Android-telefoons:
  • Pixel 4 of hoger
  • Samsung S-serie: S10 of hoger
  • Samsung A-serie: A02 of hoger
  • Xiaomi Redmi 8 of hoger
  • Xiaomi Note 5 of hoger
  • Oneplus Nord AC2001 of hoger
  • Realme 5 Pro, 6 of hoger
  • Vivo Y15 of hoger

Ruisonderdrukking in Google Meet kan schakelen tussen apparaat en cloud voor de beste prestaties.

Tip: Apple-gebruikers kunnen op de website van Apple de mogelijkheden voor ruisonderdrukking van hun apparaat bekijken.

Vereisten voor het gebruik van cloudgebaseerde ruisonderdrukking

Cloudgebaseerde ruisonderdrukking is beschikbaar op desktops/laptops, Android en iOS voor bepaalde Google Workspace-versies.

U kunt cloudgebaseerde ruisonderdrukking gebruiken met deze Workspace-versies:
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Standard
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Frontline
  • Workspace Individual-abonnees
  • Google One-abonnees met 2 TB of meer opslagruimte

Business Standard-, Business Plus-, Enterprise Essentials-, Enterprise Standard-, Enterprise Plus-, Frontline-, Workspace Individual-abonnees en Google One-accounts met 2 TB of meer opslagruimte: ruisonderdrukking staat standaard aan.

Gebruikers van Education Fundamentals, Education Plus, Education Standard en Teaching and Learning Upgrade: Ruisonderdrukking staat standaard uit.

Voor alle Workspace-accounts: Als de instelling voor uw organisatie standaard aanstaat in een vergadering met mensen buiten uw organisatie, kunnen zij deze functie ook gebruiken tijdens die vergadering.

Ruisonderdrukking aanzetten

U kunt ruisonderdrukking tijdens een vergadering aan- of uitzetten.

Tijdens een vergadering

1. Tik op het scherm en dan tik op Meer Meer.
  2. Tik op Instellingen Instellingen.
  3. Tik op Ruisonderdrukking.