De iconen van de Google Meet- en Google Duo-app veranderen. Meer informatie

Ruis wegfilteren uit uw videogesprekken in Google Meet

Belangrijk: Ruisonderdrukking is nog niet beschikbaar in Zuid-Afrika, de Verenigde Arabische Emiraten en de omringende gebieden.

U kunt achtergrondruis wegfilteren om afleidingen in uw videogesprek te beperken. Meet kan achtergrondruis verwijderen, zoals getyp, een deur die dichtgaat, galm in de kamer of de geluiden van een bouwplaats in de buurt.

• Als een scherm wordt gedeeld, wordt de audio-opname niet beïnvloed door ruisonderdrukking.
  • Meet filtert geluiden die niet als stemmen klinken weg. Stemmen van tv of mensen die tegelijkertijd praten, worden niet weggefilterd.
  • Als niet-spraak een belangrijk onderdeel is van het gesprek (zoals muziekinstrumenten bespelen), zet u ruisonderdrukking uit.

Wat u nodig heeft

Belangrijk: Gebruikers van de Pixel 4 en hoger kunnen altijd ruisonderdrukking gebruiken, ongeacht hun Google Workspace-versie. Op Pixel-telefoons stelt u ruisonderdrukking op het apparaat in en wordt niet de cloud-instelling gebruikt. Ook staat deze standaard uit voor persoonlijke Google-accounts.

Ruisonderdrukking is beschikbaar op desktops, laptops, Android en iOS voor deze Google Workspace-versies:

• Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Frontline
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Workspace Individual-abonnee

Business Standard-, Business Plus-, Enterprise Essentials-, Enterprise Standard-, Frontline-, Enterprise Plus- en Workspace Individual-accounts: Ruisonderdrukking staat standaard aan.

Education Plus- en Teaching and Learning Upgrade-accounts: Ruisonderdrukking staat standaard uit.

Voor alle Workspace-accounts: Als de instelling standaard aanstaat voor uw organisatie in een vergadering met andere mensen buiten uw organisatie, kunnen zij deze functie ook gebruiken tijdens die vergadering.

Ruisonderdrukking aanzetten

De ruisonderdrukking staat standaard aan, maar u kunt de optie aan- of uitzetten vóór of tijdens een videogesprek.

Vóór een videogesprek

1. Ga naar meet.google.com en dan selecteer een videogesprek.
  2. Klik voordat u deelneemt rechtsboven op Meer opties Meer en dan Instellingen Instellingen.
  3. Klik op Audio
  4. Zet Ruisonderdrukking aan.
  5. Klik op Nu deelnemen.

In een videogesprek

1. Klik onderaan op Meer opties Meer en dan Instellingen Instellingen.
  2. Klik op Audio .
  3. Zet Ruisonderdrukking aan.

Tip: Als u wilt zien hoeveel ruis er wordt onderdrukt, kijkt u rechtsboven in het scherm naast de voorbeeldweergave van uzelf naar de spraakindicator . De spraakindicator geeft aan wat anderen kunnen horen. De indicatorlijn beweegt niet bij geluiden die zijn geblokkeerd en niet door anderen kunnen worden gehoord.