Filtrar el soroll de les videotrucades a Google Meet

Important: la reducció del soroll encara no està disponible als Emirats Àrabs Units, a Sud-àfrica ni a les zones limítrofes.

Per limitar les distraccions a les videotrucades, pots filtrar el soroll de fons. Meet pot suprimir els sorolls de fons, com ara el tecleig, el so que fa una porta en tancar-la, l'eco de la sala o els sons d'una obra que hi ha a prop.

• La captura d'àudio de la compartició de pantalla no es veurà afectada per la cancel·lació de soroll.
  • Meet filtra els sorolls que no sonen com veus. No es filtraran les veus del televisor ni de les persones que parlin alhora.
  • Si els sons no verbals són una part important de la trucada, com ara si toques instruments musicals, desactiva la cancel·lació de soroll.

Què necessites

Important: els usuaris de telèfons Pixel 4 i models posteriors sempre tenen accés a la cancel·lació de soroll, independentment de l'edició de Google Workspace que tinguin. Als telèfons Pixel, la cancel·lació de soroll es basa en el dispositiu i no en núvol, i està desactivada de manera predeterminada per als Comptes de Google personals.

La cancel·lació de soroll està disponible en ordinadors/portàtils i dispositius Android i iOS per a aquestes edicions de Google Workspace:

• Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Frontline
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Subscriptor de Workspace Individual

Comptes de Business Standard, Business Plus, Enterprise Essentials, Enterprise Standard, Frontline, Enterprise Plus i subscriptor de Workspace Individual: la cancel·lació de soroll està activada de manera predeterminada.

Comptes d'Education Plus i Teaching and Learning Upgrade: la cancel·lació de soroll està desactivada de manera predeterminada.

Tots els comptes de Workspace: si la configuració està activada de manera predeterminada per a la teva organització en una reunió amb altres persones de fora de l'organització, aquests participants també poden utilitzar la funció durant aquesta reunió.

Activar la cancel·lació de soroll

La cancel·lació de soroll està activada de manera predeterminada, però es pot activar o desactivar abans d'una videotrucada o mentre té lloc.

Abans d'una videotrucada

1. Ves a meet.google.com i, a continuació, selecciona una videotrucada.
  2. Abans d'unir-t'hi, a la part superior dreta, fes clic a Més opcions More i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Fes clic a Àudio .
  4. Activa la reducció del soroll.
  5. Fes clic a Uneix-me ara.

En una videotrucada

1. A la part inferior, fes clic a  Més opcions More i, a continuació, Configuració Configuració.
  2. Fes clic a Àudio .
  3. Activa Cancel·lació de soroll.

Consell: per comprovar la quantitat de soroll que es redueix, al costat de la teva previsualització, a l'extrem superior dret de la pantalla, consulta l'indicador de veu . L'indicador de veu reflecteix el que poden sentir les altres persones. Els sons que es bloquegen i que no poden sentir els altres no mouran la línia de l'indicador.