Duo i Meet s'han combinat per crear una nova aplicació Meet. Els usuaris de Meet (original) poden baixar la nova aplicació.

Filtrar el soroll de les reunions a Google Meet

Important:

Per limitar les distraccions durant una reunió, pots filtrar el soroll de fons. Meet pot suprimir els sorolls de fons, com ara el tecleig, el so que fa una porta en tancar-la, l'eco de la sala o els sons d'una obra que hi ha a prop.

• La captura d'àudio de la compartició de pantalla no es veurà afectada per la cancel·lació de soroll.
  • Meet filtra els sorolls que no sonen com veus. No es filtraran les veus del televisor ni de les persones que parlin alhora.
  • Si els sons no verbals són una part important de la reunió, com ara si toques instruments musicals, desactiva la cancel·lació de soroll.
  • Meet ajusta l'àudio perquè tothom pugui escoltar-se amb un volum agradable.

Requisits per utilitzar la cancel·lació de soroll basada en el dispositiu

Important: la cancel·lació de soroll basada en el dispositiu està disponible per a tots els usuaris de Workspace i els que no són de Workspace a la majoria de telèfons Android.

Pots utilitzar la cancel·lació de soroll basada en el dispositiu amb aquests telèfons Android:
  • Pixel 4 i models posteriors
  • Sèrie Samsung S: S10 i models posteriors
  • Sèrie Samsung A: A02 i models posteriors
  • Xiaomi Redmi 8 i models posteriors
  • Xiaomi Note 5 i models posteriors
  • Oneplus Nord AC2001 i models posteriors
  • Realme 5 Pro, 6 i models posteriors
  • Vivo Y15 i models posteriors

La cancel·lació de soroll de Google Meet pot canviar entre el dispositiu i el núvol per optimitzar el rendiment.

Consell: en el cas dels usuaris d'Apple, consulta el seu lloc web per obtenir informació sobre les funcions del teu dispositiu.

Requisits per utilitzar la cancel·lació de soroll basada al núvol

La cancel·lació de soroll basada al núvol està disponible en dispositius Android i iOS, ordinadors i portàtils per a determinades edicions de Google Workspace.

Pots utilitzar la cancel·lació de soroll basada al núvol amb aquestes edicions de Workspace:
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Standard
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Frontline
  • Subscriptors de Workspace Individual
  • Subscriptors de Google One amb 2 TB o més d'espai d'emmagatzematge

Subscriptors de Google One amb 2 TB o més d'espai d'emmagatzematge, subscriptors de Workspace Individual i comptes de Business Standard, Business Plus, Enterprise Essentials, Enterprise Standard, Enterprise Plus i Frontline: la cancel·lació de soroll està activada de manera predeterminada.

Comptes d'Education Fundamentals, Education Plus, Education Standard i Teaching and Learning Upgrade: la cancel·lació de soroll està desactivada de manera predeterminada.

Tots els comptes de Workspace: si la configuració està activada de manera predeterminada per a la teva organització en una reunió amb altres persones que no pertanyen a l'organització, aquests participants també poden utilitzar la funció durant aquesta reunió.

Activar la cancel·lació de soroll

La cancel·lació de soroll es pot activar o desactivar abans d'una reunió o mentre té lloc.

Abans d'una reunió

1. Ves a meet.google.com i, a continuació, selecciona una reunió.
  2. Abans d'unir-t'hi, a la part superior dreta, fes clic a Més opcions More i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Fes clic a Àudio .
  4. Activa Cancel·lació de soroll.
  5. Fes clic a Uneix-me ara.

En una reunió

1. A la part inferior, fes clic a Més opcions More i, a continuació, Configuració Configuració.
  2. Fes clic a Àudio .
  3. Activa Cancel·lació de soroll.

Comprovar la quantitat de soroll que es cancel·la en una reunió de Google Meet

A l'extrem superior dret de la pantalla, al costat de la teva previsualització, mira el cercle que envolta l'indicador de veu . Com més gran és el cercle, més soroll es cancel·la.

El primer cop que es cancel·la soroll, l'indicador de veu et notifica que la cancel·lació de soroll ha suprimit el soroll de manera activa.

true
Baixar la nova aplicació Meet per a Android

Google Meet és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions en tots els dispositius. Utilitza les funcions de videotrucada, com ara filtres i efectes divertits, o programa una hora per connectar-te quan tothom es pugui unir.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google