Duo och Meet har kombinerats till en ny Meet-app. Meet-(original)-användare kan ladda ned den nya appen.

Konfigurera Meet för distansarbete inom organisationen

Viktigt! Följande information gäller för Google Workspace-användare.

Avancerade funktioner tillgängliga till och med den 30 september 2020 utan kostnad

Från mars till september 2020 har alla G Suite-kunder haft tillgång till avancerade funktioner för videokonferenser i Google Meet. Dessa funktioner inkluderar större möten, möjligheten att spela in möten och livestreaming på domänen.

Från och med den 1 oktober 2020 bestäms åtkomsten till avancerade Meet-funktioner av din G Suite-utgåva.

Konfigurera Google Meet för organisationen

Välj din roll för att komma igång

IT-administratör inom företag

Konfigurera Meet så att organisationens användare kan distansarbeta.

Kom igång

IT-administratör inom utbildning

Konfigurera Meet för att möjliggöra distansutbildning för lärare och elever.

Kom igång

Google Meet-användare

Läs om att skapa eller gå med i videomöten med teamet och ge fjärrpresentationer.

Kom igång

Tips! Läs mer om att använda fler Google Workspace-appar när du är inloggad genom att besöka Så här jobbar du hemifrån med Google Workspace

true
Skaffa den nya Meet-appen för Android

Google Meet är din enda app för videosamtal och möten på alla enheter. Använd videosamtalsfunktioner såsom roliga filter och effekter eller schemalägg tid för att umgås när alla kan delta.