De iconen van de Google Meet- en Google Duo-app veranderen. Meer informatie

Meet instellen om uw team op afstand te laten werken

Belangrijk: De volgende informatie is van toepassing op Google Workspace-gebruikers.

Geavanceerde functies waren kosteloos beschikbaar tot en met 30 september 2020

Van maart tot en met september 2020 hadden alle G Suite-klanten toegang tot geavanceerde Google Meet-functies voor videovergaderingen. Deze functies omvatten grotere vergaderingen, de mogelijkheid vergaderingen op te nemen en livestreaming binnen het domein.

Vanaf 1 oktober 2020 wordt de toegang tot geavanceerde Meet-functies bepaald door je G Suite-versie.

Google Meet instellen voor uw organisatie

Kies uw rol om aan de slag te gaan

""

IT-beheerder voor een bedrijf

Stel Meet in zodat gebruikers in uw organisatie op afstand kunnen werken.

Aan de slag

""

IT-beheerder voor het onderwijs

Stel Meet in om leren op afstand mogelijk te maken voor docenten en leerlingen.

Aan de slag

""

Google Meet-gebruiker

Leer hoe u met uw team videovergaderingen kunt maken en eraan kunt deelnemen en presentaties op afstand kunt geven.

Aan de slag

Tip: Ga naar Thuiswerken met Google Workspace voor meer informatie over op afstand werken met Google Workspace-apps.