Duo ja Meet ovat yhdistyneet uudeksi Meet-sovellukseksi. Alkuperäisen Meetin käyttäjät voivat ladata uuden sovelluksen.

Maat, joissa voit käyttää puhelinta Meetissä

Osallistuminen soittamalla, osallistujien lisääminen ja puhelimen käyttäminen videokokouksessa

Kokouksen aikana voit käyttää puhelintasi audiolähteenä tai lisätä osallistujan puhelimitse.

Jos käytössäsi on jokin Google Workspace ‑versio, voit yhdistää Google Meetin yhdysvaltalaisiin ja kanadalaisiin puhelinnumeroihin ilman lisämaksua. Tuetuilla Google Workspace ‑versioilla voit osallistua kokoukseen ilman lisäkustannuksia myös soittamalla mainittujen maiden tai alueiden numeroihin.

Jos sinulla on Meet Global Dialing ‑tilaus, voit soittaa Yhdysvaltojen ja Kanadan ulkopuolisten maiden tai alueiden puhelinnumeroihin ja saada käyttöösi enemmän puhelinnumeroita, joilla voi soittaa kokoukseen. Operaattorisi saattaa veloittaa puheluminuuteista, kaukopuheluista ja datan käytöstä.

Meet Global Dialing ‐tilauksen tarkastaminen

Meet Global Dialing ‑tilaus on saatavilla seuraaviin Google Workspace ‑versioihin:

• Essentials
  • Business Starter
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Frontline
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Fundamentals
  • Education Standard
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • G Suite Basic
  • G Suite Business
  • Workspace Individual

Meet Global Dialing ‐tilaus on saatavilla vain sellaisille Google Workspace ‐tilaajille, joiden laskutusosoite on jossakin näistä maista:

• Itävalta
  • Belgia
  • Kanada
  • Tanska
  • Ranska
  • Saksa
  • Irlanti
  • Italia
  • Alankomaat
  • Portugali
  • Espanja
  • Ruotsi
  • Sveitsi
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat

Tärkeää: Kun Meet Global Dialing on päällä, voit osallistua kokouksiin soittamalla ja soittaa ulos kokouksista myös muissa maista ja muilla alueilla.

Tärkeää:

• Kun Global Dialing on otettu käyttöön, kokouksen järjestäjän on poistettava Meetin videokonferenssilinkki aiemmin luoduista ja toistuvista Kalenteri-tapahtumista ja lisättävä se niihin uudelleen, jotta lisänumerot tulevat näkyviin.
  • Puhelumaksut laskutetaan kokouksen luoneelta Google Workspace ‑organisaatiolta. Meet Global Dialing ‑tilausta ei tarvita, jos puhelut suuntautuvat Yhdysvaltoihin tai Kanadaan.

Kokouksen puhelinnumeron löytäminen

Kalenteri ja Meet suosittelevat puhelinnumeroa alueellisen sijaintisi perusteella.

Saat puhelinnumeroluettelon näkyviin näin:

1. Avaa Meet tai tapahtuma Google Kalenterissa.
  2. Klikkaa Lisää puhelinnumeroita tai Lisää liittymisvaihtoehtoja.

Google Workspace Individual ‑tilaajat: Kun kokous pidetään saman tien, liity siihen, katso soittamalla osallistumisen tiedot ja jaa ne muille.

Maat ja alueet, joissa voi soittaa kokoukseen ilman lisämaksua

Minkä tahansa Google Workspace ‐version käyttäjä voi yhdistää Google Meetin yhdysvaltalaisiin puhelinnumeroihin. Tuetut Google Workspace ‐versiot mahdollistavat osallistumisen soittamalla myös näiden maiden tai alueiden numeroihin.

Meet Global Dialing ‑tilauksen avulla käyttäjä voi soittaa Yhdysvaltojen ja Kanadan ulkopuolisten maiden tai alueiden puhelinnumeroihin ja saada käyttöösi enemmän puhelinnumeroita, joilla voi soittaa kokoukseen. Operaattori saattaa veloittaa puheluminuuteista, kaukopuheluista ja datan käytöstä.

Puhelumaksut laskutetaan kokouksen luoneelta Google Workspace ‑organisaatiolta. Meet Global Dialing ‑tilausta ei tarvita, jos puhelut suuntautuvat Yhdysvaltoihin.

Jos oma maasi tai alueesi ei ole luettelossa, näet vaihtoehtoisen maan tai alueen numeron. Tavalliset puhelumaksut veloitetaan. Luettelo saattaa muuttua.

Tuetut maat ja alueet, joissa kokoukseen voi osallistua soittamalla
Albania Kolumbia Kreikka Luxemburg Serbia
Angola Costa Rica Grenada Malta Slovakia
Argentiina Kroatia Guatemala Meksiko Slovenia
Australia Curaçao Hongkong Alankomaat Etelä-Afrikka
Itävalta Tšekin tasavalta Unkari Uusi-Seelanti Espanja
Barbados Tanska Islanti Nicaragua Ruotsi
Belgia Dominikaaninen tasavalta Irlanti Norja Sveitsi
Benin Ecuador Israel Panama Thaimaa
Brasilia El Salvador Italia Peru Trinidad ja Tobago
Bulgaria Viro Japani Puola Uganda
Kambodža Suomi Kazakstan Portugali Yhdistynyt kuningaskunta
Kanada Ranska Kenia Puerto Rico Yhdysvallat
Caymansaaret Georgia Latvia Romania Venezuela
Chile Saksa Liettua Venäjä
Muut maat ja alueet, joissa kokoukseen voi osallistua soittamalla Meet Global Dialing ‑tilauksen avulla

Jos organisaatiollasi on Meet Global Dialing ‑tilaus, voit soittaa kokoukseen näiden maiden tai alueiden puhelinnumeroiden avulla.

Vinkk: Jos maasi tai alueesi ei ole luettelossa, näet vaihtoehtoisen maan tai alueen numeron. Tavalliset puhelumaksut veloitetaan. Luettelo saattaa muuttua.

Tuetut maat ja alueet, joissa kokoukseen voi osallistua soittamalla
Bahrain Jordania Filippiinit
Valko-Venäjä Macao Seychellit
Bosnia ja Hertsegovina Makedonia Singapore
Botswana Malesia Etelä-Korea
Burkina Faso Martinique  Taiwan
Kiina Mauritius Turkki*
Kypros* Mayotte Ukraina
Ranskan Guayana Moldova Uruguay
Ghana Monaco Yhdysvaltain Neitsytsaaret
Guadalupe Montenegro Vietnam
Intia Myanmar
Indonesia Nigeria

*Turkissa ja Kyproksessa ominaisuus on saatavilla vain sellaisilla Enterprise Essential-, Enterprise Standard- ja Enterprise Plus- tai Workspace-tileillä, joissa on Meet Global Dialing. Soittamalla osallistuminen on maksutonta Enterprise-tileillä. Soittamalla osallistumisesta peritään lisämaksu muilla tileillä kuin Enterprise-tileillä, joissa on Meet Global Dialing.

Lue lisää puhelujen hinnoista ja kattavuudesta.

Tärkeää: Kolumbia on muuttanut lankapuhelinnumeroiden suuntanumeroa. Katso, miten voit päivittää kolumbialaiset puhelinnumerot Google Meetissä.

Puhelinosallistujien lisääminen tuetuista maista ja tuetuilta alueilta

Kun kokous alkaa, voit lisätä siihen osallistujia puhelimitse oheisista sijainneista, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

• Kuulut samaan organisaatioon kuin kokouksen järjestäjä.
  • Olet tuetussa maassa tai tuetulla alueella.

Jos käytössäsi on Google Workspace ‑versio, voit soittaa kokouksesta yhdysvaltalaisiin ja kanadalaisiin puhelinnumeroihin ilman lisämaksua. Voit esimerkiksi olla Yhdysvaltojen rajojen ulkopuolella ja soittaa yhdysvaltalaisiin numeroihin. Sinua ei veloiteta lähtevistä puheluista, mutta vastaanottajalta saatetaan veloittaa tavalliset puhelumaksut.

Jos organisaatiollasi on Meet Global Dialing ‑tilaus, voit soittaa kokouksesta tuettujen maiden ja alueiden puhelinnumeroihin. Puhelut laskutetaan kuluneen ajan mukaan organisaatioltasi. Lue lisää puhelujen hinnoista ja kattavuudesta.

Sinun on oltava jossakin seuraavista maista tai alueista, jotta voit soittaa ulos kokouksesta.

Maat ja alueet, joissa tuetaan soittamista ulos
Argentiina Viro Latvia Qatar
Australia Suomi Liettua Romania
Itävalta Ranska Luxemburg Serbia
Bahrain Georgia Malesia Singapore
Valko-Venäjä Saksa Malta Slovakia
Belgia Ghana Mauritius Slovenia
Belize Kreikka Moldova Etelä-Afrikka
Bolivia Guatemala Nepal Espanja
Botswana Haiti Alankomaat Sri Lanka
Brasilia Honduras Uusi-Seelanti Ruotsi
Bulgaria Hongkong Nicaragua Sveitsi
Kanada Unkari Nigeria Taiwan
Chile Islanti Norja Trinidad ja Tobago
Kolumbia Intia (ei puheluita Intian sisällä) Oman Turkki
Costa Rica Irlanti Pakistan Ukraina
Kroatia Irak Panama Yhdistynyt kuningaskunta
Kypros Israel Papua-Uusi-Guinea Yhdysvallat
Tšekin tasavalta Italia Paraguay Uruguay
Tanska Jamaika Filippiinit Uzbekistan
Dominikaaninen tasavalta Japani Puola Venezuela
Ecuador  Kazakstan Portugali Vietnam
El Salvador Kuwait Puerto Rico

Maat ja alueet, joissa tuetaan puhelimen käyttämistä kokouksen audiolähteenä

Jos haluat puhua ja kuunnella puhelimen kautta samalla kun katsot kokousta tietokoneelta, voit

• soittaa kokoukseen puhelimellasi
  • valita, että Google Meet soittaa puhelimeesi.

Jos käyttäjä kuuluu samaan organisaatioon kuin kokouksen järjestäjä, hän voi liittyä kokoukseen puhelimitse ennen kokouksen alkua. Organisaation ulkopuoliset käyttäjät voivat liittyä, kun heidät hyväksytään kokoukseen.

Jos haluat soittaa kokoukseen ja käyttää puhelintasi audiolähteenä, tuetut maat ja alueet ovat samat kuin ne, joissa voi osallistua soittamalla

Jos soitat yhdysvaltalaiseen tai kanadalaiseen puhelinnumeroon, voit soittaa kokouksesta ulos käyttääksesi puhelintasi audiolähteenä ilman lisämaksua.

Jos organisaatiollasi on Meet Global Dialing ‑tilaus, voit soittaa kokouksesta useimpien maiden tai alueiden puhelinnumeroihin. Puhelut laskutetaan kuluneen ajan mukaan organisaatioltasi. Lue lisää puhelujen hinnoista ja kattavuudesta.

Tärkeää: Kolumbia on muuttanut lankapuhelinnumeroiden suuntanumeroa. Katso, miten voit päivittää kolumbialaiset puhelinnumerot Google Meetissä.

Muuta aiheeseen liittyvää