Google Meet- ja Google Duo ‐sovellusten kuvakkeet ovat muuttuneet. Lue lisää.

Chat-viestien lähettäminen videokokouksen osallistujille

Haluatko saada Google-sovelluksista enemmän irti töissä tai koulussa?  Rekisteröidy maksuttomaan Google Workspace ‑kokeiluun

Videokokouksen aikana voit lähettää viestejä muille osallistujille tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi.

Huomioitavaa

• Jos liityt kokoustilaan Googlen kokoustilalaitteistolla, näet viestit mutta et voi lähettää niitä.
  • Viestit näkyvät kaikille puhelun osallistujille.
  • Näet vain ne chat-viestit, jotka on lähetetty ollessasi videokokouksessa. Ennen liittymistäsi lähetetyt viestit eivät näy, ja kaikki viestit katoavat, kun poistut videokokouksesta.
  • Tärkeää: Jos kokous tallennetaan, myös chat-keskustelun loki tallennetaan.
  • Workspace-organisaatiot, joilla on järjestelmänvalvojan oikeudet, voivat laittaa tämän ominaisuuden päälle tai pois päältä koko organisaatiossa.

Lue lisää järjestelmänvalvojien Google Meet ‐asetuksista.

Chat-viestin lähettäminen videokokouksen aikana

1. Liity Meet-videokokoukseen.
  2. Klikkaa oikeasta alakulmasta Chat "" .
  3. Lisää viesti.
  4. Klikkaa Lähetä Lähetä.

Vinkki: Jos jaat tiedoston chatissa, varmista, että annat muille osallistujille pääsyn siihen.

Chat-viestien lähettämisen estäminen osallistujilta videokokouksessa

Tärkeää: Jos haluat käyttää tätä ominaisuutta, laita Järjestäjän tehtävät päälle.

Kokouksen järjestäjä voi estää chat-viestien lähettämisen. Osallistujat voivat kuitenkin edelleen lukea viestejä.

Jos otat chat-viestit pois päältä toistuvista kokouksista tai samaa kokouskoodia käyttävistä kokouksista, asetus tallennetaan ja sitä käytetään seuraavassa ajoitetussa kokouksessa. Jos otat chat-viestit pois päältä kertaluontoisesta kokouksesta, pikakokouksesta tai kokouksesta, jolla on lyhytnimi, chat-viestit palaavat käyttöön kyseisen kokouksen päätyttyä.

Chat-viestien laittaminen päälle tai pois päältä

1. Liity Meet-videokokoukseen.
  2. Klikkaa oikeasta alakulmasta Järjestäjän asetukset .
  3. Valitse avautuvasta sivupaneelista Lähetä chat-viestejä päälle tai pois päältä.

Vinkki: Jos et pysty muuttamaan asetusta, sinun on ehkä poistettava Meetin Chrome-laajennus käytöstä. Lue lisää laajennusten asentamisesta ja hallinnoinnista.