Send chatbeskeder til deltagerne i videomødet

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan sende beskeder under et videomøde til de andre deltagere i videomødet via en computer eller mobilenhed.

Bemærk!

• Hvis du deltager i et mødelokale via Google-hardware til mødelokaler, kan du se beskederne, men ikke sende nogen.
  • Beskederne er synlige for alle i opkaldet.
  • Du kan kun se de chatbeskeder, der er udvekslet, når du deltager i videomødet. Beskeder, der er sendt, før du deltager, vises ikke, og alle beskeder forsvinder, når du forlader videomødet.
  • Med undtagelse af fastgjorte chatbeskeder kan du kun se de chatbeskeder, der er udvekslet, mens du deltager i videomødet. Det betyder følgende:
    • Beskeder, der er sendt, før du deltager, vises ikke.
    • Når du forlader videomødet, forsvinder alle beskeder.
  • Hvis du bruger Meet med voiceoversoftware, modtager du en lydnotifikation, når en chatbesked sendes, men beskederne læses ikke op. Åbn chatpanelet for at høre beskeden.
  • Vigtigt! Når møder optages, gemmes logfiler med chatsamtalerne også.
  • Workspace-organisationer med adgang til administratorfunktioner kan aktivere eller deaktivere denne funktion for hele organisationen.

Få flere oplysninger om Google Meet-indstillinger for administratorer.

Send en chatbesked under et videomøde

1. Deltag i et Meet-videomøde.
  2. Klik på Chat nederst til højre.
  3. Skriv en besked.
  4. Klik på Send Send.

Fastgør en chatbesked under et videomøde

Vigtigt!

• Fastgjorte chatsamtaler vises for alle deltagere, også dem, der endnu ikke deltager.
  • Brugere kan fastgøre og frigøre deres egne beskeder. Værter kan frigøre alles beskeder.

Sådan fastgør du en chatbesked:

1. Hold markøren over en chatbesked.
  2. Klik på Fastgør øverst til højre.

Bloker muligheden for, at deltagere kan sende chatbeskeder i et videomøde

Vigtigt! Hvis du vil bruge denne funktion, skal du aktivere Værtsadministration.

Værter kan blokere deltagernes mulighed for at sende chatbeskeder. Deltagerne kan stadig læse beskederne.

Hvis du deaktiverer chatbeskeder i faste møder eller møder, der anvender samme mødekode, gemmes indstillingen for det næste planlagte møde. Hvis du deaktiverer chatbeskeder i et enkeltstående møde, et navngivet møde eller et møde, der starter med det samme, aktiveres indstillingen for chatbeskeder, når mødet er slut.

Aktivér eller deaktiver chatbeskeder.

1. Deltag i et Meet-videomøde.
  2. Klik på Værtsfunktioner nederst til højre.
  3. Slå Send chatbeskeder til eller fra i det sidepanel, der åbnes.

Tip! Hvis du ikke kan slå indstillingen til eller fra, skal du muligvis deaktivere en Chrome-udvidelse til Meet. Se, hvordan du installerer og administrerer udvidelser.