Enviar missatges de xat als participants d'una videotrucada

Vols treure més profit de les aplicacions de Google a la feina o al teu centre educatiu?  Registra't per obtenir una prova gratuïta de Google Workspace

Durant una videotrucada, pots enviar missatges als altres convidats des d'un ordinador o un dispositiu mòbil.

Notes:

• Si t'uneixes a una sala de conferències mitjançant maquinari de Google per a sales de reunions, pots veure els missatges, però no enviar-ne.
  • Tots els participants de la trucada poden veure els missatges.
  • Només pots veure els missatges del xat mentre ets a la videotrucada.Els missatges enviats abans d'unir-t'hi no es mostren i tots els missatges desapareixen quan surts de la videotrucada.
  • Important: quan es grava una reunió, també es desa el registre de converses de xat.
  • Les organitzacions de Workspace amb funcions d'administrador poden activar-les o desactivar-les per a tota l'organització.

Obtén més informació sobre la configuració de Google Meet per a administradors.

Enviar un missatge de xat durant una videotrucada

1. Uneix-te a una videotrucada de Meet.
  2. A la part inferior dreta, fes clic a Xat "" .
  3. Escriu un missatge.
  4. Fes clic a Envia Envia.

Consell: si comparteixes un fitxer al xat, assegura't de donar-hi accés als altres participants.

Impedir que els participants enviïn missatges de xat durant una videotrucada

Important: per utilitzar aquesta funció, has d'activar la gestió d'amfitrions.

Els amfitrions de les reunions poden impedir que els participants enviïn missatges de xat. Podran continuar llegint els missatges.

Si desactives els missatges de xat en reunions recurrents o en reunions que utilitzen el mateix codi, l'opció de configuració es desa per a la pròxima reunió programada. Si desactives aquests missatges en una reunió única, una reunió amb àlies o una reunió a l'instant, l'opció de configuració dels missatges de xat s'activa un cop finalitza la reunió.

Activar o desactivar els missatges de xat

1. Uneix-te a una videotrucada de Meet.
  2. A la part inferior dreta, fes clic a Controls d'amfitrió .
  3. Al tauler lateral que s'obre, commuta l'opció Enviament de missatges de xat a activada o desactivada.

Consell: si no pots activar o desactivar l'opció de configuració, és possible que hagis de desactivar una extensió de Chrome per a Meet. Obtén informació sobre com pots instal·lar i gestionar extensions.