Enviar missatges de xat als participants d'una videotrucada

Vols obtenir funcions avançades de Google Workspace per a la teva empresa?

Prova Google Workspace avui mateix

Durant una videotrucada, pots enviar missatges als altres convidats des d'un ordinador o un dispositiu mòbil.

Notes:

• Si t'uneixes a una sala de conferències mitjançant maquinari de Google per a sales de reunions, pots veure els missatges, però no enviar-ne.
  • Tots els participants de la trucada poden veure els missatges.
  • Només pots veure els missatges de xat que s'intercanvien quan ets a la videotrucada. Els missatges enviats abans d'unir-t'hi no es mostren i tots els missatges desapareixen quan surts de la videotrucada.
  • Tret dels missatges de xat fixats, només pots veure els missatges de xat que s'intercanvien quan ets a la videotrucada. Això significa que:
    • Els missatges enviats abans d'unir-t'hi no es mostren.
    • Quan surts de la videotrucada, tots els missatges desapareixen.
  • Si utilitzes Meet amb un programari de veu en off, quan s'enviï un missatge de xat, rebràs una notificació sonora, però el missatge no es llegirà en veu alta. Per escoltar-lo, obre el tauler de xat.
  • Important: quan es grava una reunió, també es desa el registre de converses de xat.
  • Les organitzacions de Workspace amb capacitats d'administrador poden activar o desactivar aquesta funció per a tota l'organització.

Obtén més informació sobre la configuració de Google Meet per a administradors.

Enviar un missatge de xat durant una videotrucada

1. Uneix-te a una videotrucada de Meet.
  2. A la part inferior dreta, fes clic a Xat .
  3. Escriu un missatge.
  4. Fes clic a Envia Envia.

Fixar un missatge de xat durant una videotrucada

Important:

• Els xats fixats es mostren a tots els participants, també als que encara no s'han unit.
  • Els usuaris poden fixar i deixar de fixar els seus propis missatges. Els amfitrions poden deixar de fixar els missatges de qualsevol participant.

Per fixar un missatge del xat:

1. Passa el cursor per sobre d'un missatge del xat.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Fixa .

Impedir que els participants enviïn missatges de xat durant una videotrucada

Important: per utilitzar aquesta funció, has d'activar la gestió d'amfitrions.

Els amfitrions de les reunions poden impedir que els participants enviïn missatges de xat. Podran continuar llegint els missatges.

Si desactives els missatges de xat en reunions recurrents o en reunions que utilitzen el mateix codi, l'opció de configuració es desa per a la pròxima reunió programada. Si desactives aquests missatges en una reunió única, una reunió amb àlies o una reunió a l'instant, l'opció de configuració dels missatges de xat s'activa un cop finalitza la reunió.

Activar o desactivar els missatges de xat

1. Uneix-te a una videotrucada de Meet.
  2. A la part inferior dreta, fes clic a Controls d'amfitrió .
  3. Al tauler lateral que s'obre, commuta l'opció Enviament de missatges de xat a activada o desactivada.

Consell: si no pots activar o desactivar l'opció de configuració, és possible que hagis de desactivar una extensió de Chrome per a Meet. Obtén informació sobre com pots instal·lar i gestionar extensions.