Presenter innhold i videomøter

Du kan presentere hele skjermen din eller et bestemt vindu i møter. Mens du presenterer, kan du dele informasjon som dokumenter, presentasjoner og regneark.

Tips:

• Når du bruker Google Workspace, kan du holde store arrangementer via nettet.
  • Organisasjoner som bruker Workspace-utgaver med administratorfunksjoner, kan slå denne funksjonen på eller av for hele organisasjonen.
  • Når du klikker på Presenter på datamaskinen, blir du med i assistentmodus. Når du bruker dette alternativet, er mikrofonen og høyttaleren utilgjengelig.

Finn ut mer om Google Meet-innstillingene for administratorer.

Presenter innhold i videomøter

Tips: Det kan maksimalt være 10 presentasjoner samtidig i et møte.

Hvis du vil vise mobilskjermen din til alle deltakerne i videomøtet, kan du starte en kringkasting:

1. Bli med i et videomøte.
  2. Trykk på skjermen etterfulgt av Mer Mer
  3. Trykk på Del skjermen  etterfulgt av Begynn å dele.
    • For å dele lyden din, merk av i boksen i forgrunnsvinduet «Presenter for alle». Når lyd deles, er det ikke sikkert at støyreduksjon er tilgjengelig.
      • Tips: Dette er bare tilgjengelig i Meet-appen .
    • Hvis du slår av mikrofonen, deles ikke lyden din lenger.

Tips: Du kan presentere skjermen din under en annen persons presentasjon. Hvis du begynner å presentere, blir den andres presentasjon satt på pause.

Stopp kringkastingen når du vil slutte å presentere mobilskjermen din:

1. På skjermen for videomøtet trykker du på Slutt å dele  etterfulgt av OK.

Bli med bare for å presentere

Når du blir med for å presentere, vises bare vinduet ditt eller appen din i videomøtet. Ingen lyd eller annen video deles.
  1. Åpne Meet-appen Meet-appen og utfør en av disse handlingene:
    • Trykk på et videomøte fra de kommende møtene dine.
    • For å bli med i et møte med en kode eller et kallenavn, trykk på Bli med via en kode.

Tips: Det er kun personer i organisasjonen din som kan bli med via kallenavn. Kallenavn for møter er foreløpig kun tilgjengelig for Google Workspace-brukere.

1. I stedet for Bli med trykker du på Del skjermen.
  2. Trykk på Fortsett i «Om skjermdeling»-vinduet.
  3. Trykk på Start kringkasting i videomøtet.

Tips: Du kan presentere skjermen din selv om noen andre presenterer allerede.

Hindre deltakere i å dele skjermene sine

Viktig: For å bruke denne funksjonen må du slå på vertsadministrering.
Møtearrangører kan hindre deltakere i å dele skjermene sine. Hvis du slår av presentasjoner i gjentakende møter eller møter som bruker den samme møtekoden, blir innstillingen lagret for det neste planlagte møtet. Hvis du slår av presentasjoner i engangsmøter, møter med kallenavn eller møter som er startet umiddelbart, blir innstillingen slått på igjen etter at møtene er avsluttet.

Slik slår du skjermdeling på eller av

1. I et møte trykker du på skjermen og så menyen Mer.
  2. Trykk på Vertskontroller .
  3. Nederst slår du Deling av skjerm på eller av.