Presentér under videosamtaler

Du kan presentere hele skjermen din eller et bestemt vindu i møter. Mens du presenterer, kan du dele informasjon som dokumenter, presentasjoner, regneark.

Tips for Google Workspace-brukere: Få tips til hvordan du kan holde gode presentasjoner og Finn ut hvordan du holder store arrangementer via nettet for opptil 250 personer.

Presenter under møter

1. Bli med i et videomøte.
  2. Velg Presenter nå Share screen nederst.
  3. Velg Hele skjermen dinEt vindu eller En fane.
    • Hvis du presenterer en Chrome-fane, deles lyden fra den fanen som standard.
    • For å presentere en annen fane, velg fanen du vil presentere, og klikk på Del denne fanen i stedet.
  4. Velg Del.

Hvis kameraet ditt er slått på, er videoen fra deg aktiv mens du presenterer.

Slutt å presentere

• Klikk på Stopp presentasjonen i Meet-vinduet.
  • Nederst kan du også klikke på Du presenterer og så Stopp presentasjonen.

Presenter hvis noen andre presenterer allerede

1. Klikk på Presenter nå nederst.
  2. Velg Hele skjermen, Et vindu eller Chrome-fanen.
  3. Velg Presenter noe selv i stedet.

Tips: Du kan presentere skjermen din under en annen persons presentasjon. Hvis du begynner å presentere, blir den andres presentasjon satt på pause.

Bli med bare for å presentere

Når du blir med for å presentere, vises bare vinduet eller programmet på datamaskinen din i møtet. Det verken sendes eller mottas noen annen lyd eller video.

1. Gå til https://meet.google.com/.
  2. Velg det planlagte møtet, eller klikk på Bli med på eller start et møte.
  3. Skriv inn en møtekode.
  4. Klikk på Presenter.
  5. Velg et vindu eller et program.
  6. Velg Del.

Google Workspace for Education-brukere

Hindre deltakere i å dele skjermene sine

Møtearrangører kan hindre deltakere i å dele skjermene sine. Hvis du slår av presentasjoner i gjentakende møter eller møter som bruker den samme møtekoden, blir innstillingen lagret for det neste planlagte møtet. Hvis du slår av presentasjoner i et engangsmøte, et møte med kallenavn eller et møte som er startet umiddelbart, blir innstillingen slått på igjen etter at møtet er avsluttet.

Slik slår du skjermdeling på eller av:

1. Bli med i en Meet-videosamtale.
  2. Nederst klikker du på Vertskontroller .
  3. Slå Deling av skjerm på eller av.

Tips: Hvis du ikke får slått innstillingen på eller av, kan det hende du må slå av en Chrome-utvidelse for Meet. Finn ut hvordan du installerer og administrerer utvidelser.