Presenter innhold i videomøter

Vil du bruke Google Meet med teamet ditt? G Suite Essentials er gratis til og med 30. september. Prøv det i dag

" "

Du kan presentere hele skjermen din eller et bestemt vindu i møter. Mens du presenterer, kan du dele informasjon som dokumenter, presentasjoner, regneark.

Du finner anbefalte fremgangsmåter for presentasjoner i brukerstøtten for G Suite.

Tips: Tillat varsler. De holder deg informert om når skjermen din er synlig.

Du kan for eksempel presentere

• opplæring for nye ansatte
  • prosjektforslag for nye kunder
  • møtenotater, prosjekter, veikart, forskning
  • endringer i forslag
  • kurs eller konferanser som ikke kan deltas i personlig

Tips for G Suite-brukere: Finn ut hvordan du avholder store eksterne aktiviteter for opptil 250 personer.

Del og presenter innhold i videomøter" "

Presenter under møter

1. Bli med i et videomøte.
  2. Velg Presenter nå nederst til høyre.
  3. Velg Hele skjermen, Et vindu eller Chrome-fanen.
    • Hvis du presenterer en Chrome-fane, deles den fanens lyd som standard.
    • Hvis du vil presentere en annen fane, velger du Endre kilde nederst på skjermen.
  4. Velg innholdet du vil dele.
  5. Velg Del.
  6. Hvis noen andre presenterer, må du bekrefte at du vil presentere i stedet.
Present your entire screen or a window

Hvis kameraet ditt er slått på, er videoen fra deg aktiv mens du presenterer.

Slutt å presentere

• Klikk på Stopp presentasjonen i Meet-vinduet.
  • Nederst til høyre kan du også klikke på Du presenterer og så Stopp presentasjonen.

Presenter hvis noen andre presenterer allerede

1. Klikk på Presenter nå nederst til høyre.
  2. Velg Hele skjermen din eller Et vindu.
  3. Velg Presenter noe selv i stedet.

Hvis en annen deltaker presenterer skjermen sin, får du et varsel om at presentasjonen din fortsatt er synlig for andre. Du kan klikke på knappene i varselet for å avslutte eller gjenoppta presentasjonen.

Bli med bare for å presentere

Når du blir med for å presentere, vises bare vinduet eller programmet på datamaskinen din i møtet. Det verken sendes eller mottas noen annen lyd eller video.

1. Gå til https://meet.google.com/.
  2. Velg det planlagte møtet, eller klikk på Bli med på eller start et møte.
  3. Skriv inn en møtekode.
  4. Klikk på Presenter.
  5. Velg et vindu eller et program.
  6. Velg Del.