Presenteren tijdens een videovergadering

" "

Je kunt het volledige scherm of een specifiek venster in een vergadering presenteren. Terwijl je presenteert, kun je informatie delen zoals documenten, presentaties, spreadsheets en meer.

Ga naar G Suite-support voor praktische tips voor presentaties.

Tip: Sta meldingen toe. Dan weet je wanneer je scherm zichtbaar is.

Wat je kunt presenteren

• Training voor nieuwe werknemers
  • Projectideeën voor nieuwe klanten
  • Notulen, projecten, stappenplannen, onderzoek
  • Bewerkingen van voorstellen
  • Lessen of conferenties die mensen niet persoonlijk kunnen bijwonen

Tip voor G Suite-gebruikers: Bekijk hoe je grote externe evenementen organiseert voor tot wel 250 mensen.

Delen en presenteren tijdens een videovergadering" "

Presenteren tijdens een vergadering

Als u uw mobiele scherm wilt presenteren, start u een uitzending op uw iOS-apparaat.

1. Neem deel aan een videovergadering met de mobiele app.
  2. Tik op Meer "" en dan Scherm presenteren.
  3. Tik op Uitzending starten.
  4. Alles op het scherm wordt aan iedereen in de Meet-vergadering gepresenteerd.

Alleen deelnemen om te presenteren

Als u deelneemt om te presenteren, wordt alleen uw venster of app weergegeven in de vergadering. Er wordt geen audio of andere video verstuurd of ontvangen.

1. Open de Meet-app en selecteer een optie:

• Swipe van onder naar boven en selecteer een geplande vergadering.

• Tik op Vergaderingscode en voer de code of bijnaam van de vergadering in. De streepjes in de code zijn optioneel.

2. Tik niet op 'Deelnemen aan vergadering', maar op Presenteren.

3. Tik op Uitzending starten.

Alles op het scherm wordt aan iedereen in de Meet-vergadering gepresenteerd. Er wordt geen audio verzonden of ontvangen.

Presenteren stoppen

Tik in de Meet-app op Uitzending stoppen.

U kunt ook op de rode banner bovenaan een scherm tikken en op Stoppen tikken.

Presenteren als iemand anders al aan het presenteren is

U kunt uw scherm ook presenteren als iemand anders al presenteert.