Presenteren tijdens een videogesprek

U kunt het hele scherm of een specifiek venster in een vergadering presenteren. Terwijl u presenteert, kunt u informatie delen zoals documenten, presentaties, spreadsheets en meer.

Tip voor Google Workspace-gebruikers: bekijk tips voor geweldige presentaties en meer informatie over hoe u grote externe evenementen organiseert voor maximaal 250 mensen.

Presenteren tijdens een videogesprek

Als u uw mobiele scherm wilt presenteren aan alle deelnemers van het videogesprek, moet u een uitzending starten:

1. Neem deel aan een videogesprek.
  2. Tik op het scherm en dan Meer Customize and control Google Chrome.
  3. Tik op Scherm delen Share screen en dan Delen starten.

Tip: U kunt uw scherm presenteren tijdens een presentatie van iemand anders. Als u begint met presenteren, wordt de presentatie van de andere persoon onderbroken.

Zo presenteert u uw mobiele scherm niet meer:

1. Tik in het videogespreksscherm op Delen stoppen Cancel presentation en dan OK.

Alleen deelnemen om te presenteren

Als u deelneemt om te presenteren, wordt alleen uw venster of app weergegeven in het videogesprek. Er wordt geen audio of andere video gedeeld.
  1. Open de Meet-app Vergaderen:
    • Tik op een videogesprek voor uw toekomstige vergaderingen.
    • Als u wilt deelnemen aan een vergadering met een code of bijnaam, tikt u op Deelnemen met code.

Tip: U kunt alleen bijnamen gebruiken met mensen in uw organisatie. Bijnamen voor vergaderingen zijn momenteel alleen beschikbaar voor Google Workspace-gebruikers.

1. Tik op Scherm delen in plaats van op Deelnemen.
  2. Tik in het venster 'Over scherm delen' op Doorgaan.
  3. Tik in het videogesprek op Nu starten.
Tip: U kunt uw scherm ook presenteren als iemand anders al presenteert.