Een videovergadering livestreamen

Intern livestreamen is beschikbaar voor G Suite Enterprise en G Suite Enterprise for Education. G Suite-versies vergelijken

Van maart tot en met september 2020 hadden alle G Suite-klanten toegang tot geavanceerde Google Meet-functies voor videovergaderingen. Deze functies omvatten grotere vergaderingen, de mogelijkheid vergaderingen op te nemen en livestreaming binnen het domein.

Vanaf 1 oktober 2020 wordt de toegang tot geavanceerde Meet-functies bepaald door je G Suite-versie.

Tip: Als je G Suite-beheerder bent en Google Meet beheert voor je organisatie, moet je eerst livestreamen toestaan.

Als je Google Meet gebruikt op het werk of op school, kun je alleen-weergeven livestreaming toevoegen aan een evenement voor tot wel 100.000 mensen.

Wie kan een livestream bekijken?

Alleen gasten in je organisatie kunnen een livestream bekijken. Alle deelnemers in je organisatie kunnen de stream stoppen en starten tijdens de vergadering en de afspraak opnemen. Gasten die als 'alleen weergeven' deelnemen, kunnen niet deelnemen aan de vergadering en kunnen de stream en opname niet beheren.

Ondersteunde Meet-browsers

Je kunt deze browsers gebruiken om livestream-vergaderingen te bekijken:

• Chrome-browser
  • Microsoft® Edge®
  • Mozilla® Firefox®
  • Opera®
  • Apple® Safari®

Wat kun je delen via een livestream met Meet?

• Realtime training van medewerkers
  • Educatieve informatie met leerlingen
  • Conferentiemateriaal dat niet fysiek kan worden gedeeld
  • Organisatiebrede presentaties met meerdere presentatoren
  • Gasten kunnen worden aangewezen als alleen-weergeven

Klik op de link voor de vergadering om gelivestreamde afspraken te bekijken in de webbrowser van uw mobiele apparaat. De Meet-app is niet vereist.

Organisatoren van vergaderingen kunnen geen Meet-streamafspraken plannen of Meet-streaming starten en stoppen vanaf een mobiel apparaat. Ze moeten in plaats daarvan Agenda en Meet gebruiken op een computer.