Duo en Meet zijn samengevoegd in een nieuwe Meet-app. Gebruikers van de app Meet (origineel) kunnen de nieuwe app downloaden.

Een videovergadering livestreamen

Meer informatie over de geüpdatete functies voor livestreams

Meer informatie over welke Google Workspace-versies u nodig heeft om te livestreamen

Interne livestreaming en livestreaming voor meerdere domeinen is beschikbaar in deze Google Workspace-versies:

• Enterprise Starter
  • Enterprise Plus
  • Enterprise Standard
  • Education Plus: beschikbaar voor gebruikers met een docenten- of leerlinglicentie.
  • Teaching and Learning Upgrade: beschikbaar voor gebruikers met een Teaching and Learning Upgrade-licentie.

Vergelijk de Google Workspace-versies of bekijk meer informatie over de beschikbare Meet-functies.

Als livestreaming is ingeschakeld voor uw werk- of schoolaccount, kunt u mensen in uw organisatie de videovergaderingen laten bekijken. Met livestreaming voor meerdere domeinen kunnen beheerders ook maximaal 50 verschillende vertrouwde Workspace-subdomeinen toestaan om deel te nemen aan hun livestreams. Het maximale aantal kijkers van de livestream is afhankelijk van uw Google Workspace-versie.

Tip: Als u Google Workspace-beheerder bent en Google Meet beheert voor uw organisatie, staat u livestreamen toe of stelt u livestreaming voor meerdere domeinen in.

Wie kan een livestream bekijken?

Alleen gasten in uw organisatie kunnen livestreams bekijken. Als uw beheerder livestreaming voor meerdere domeinen aanzet, kunnen gasten in uw organisatie en in vertrouwde Workspace-domeinen livestreams bekijken. Alle deelnemers in uw organisatie kunnen de stream stoppen en starten tijdens de vergadering en deze opnemen. Gasten die als 'alleen weergeven' deelnemen, kunnen niet deelnemen aan de vergadering en kunnen de stream en opname niet beheren.

Tip: Organisatoren van livestreams zien bovenaan het scherm een aantal kijkers. De livestreamteller toont elke nieuwe kijker weergegeven tot de eerste 100 gebruikers. Na 100 gebruikers wordt het getal afgerond op de dichtstbijzijnde 5.

Ondersteunde Meet-browsers

U kunt livestreamvergaderingen bekijken via deze browsers:

• Chrome-browser
  • Microsoft® Edge®
  • Mozilla® Firefox®
  • Opera®
  • Apple® Safari®
Wat kunt u delen via een livestream met Meet?
  • Realtime training van medewerkers
  • Educatieve informatie met leerlingen
  • Conferentiemateriaal dat u niet fysiek kunt delen
  • Organisatiebrede presentaties met meerdere presentatoren
  • Gasten kunnen worden aangewezen als alleen-weergeven

Belangrijk: Gebruik een computer voor de beste prestaties.

Als u livestreams wilt bekijken via de webbrowser van uw mobiele apparaat, tikt u op de link van de vergadering. U heeft de Meet-app niet nodig.

Op uw mobiele apparaat kunt u geen Meet-afspraken plannen, starten of stoppen. Gebruik hiervoor Agenda of Meet op een computer.

Het livestreamrapport bekijken

Na een livestream krijgt de organisator van de vergadering een e-mail met een Google Spreadsheets-rapport. Meer informatie over hoe u het livestreamrapport bekijkt

Gerelateerde bronnen

true
Download de nieuwe Meet-app voor Android

Met Google Meet heeft u één app om te videobellen en te vergaderen op al uw apparaten. Gebruik videobelfuncties zoals leuke filters en effecten of plan een tijd in waarop iedereen kan.