Livestreama ett videomöte för värdar

Vill du ha avancerade Google Workspace-funktioner för företaget?

Prova Google Workspace i dag!

Läs mer om den uppdaterade livestreamfunktionen.

Viktigt! Det går bara att starta och stoppa en livestream via datorn.

Den här artikeln gäller enbart mötesvärdar och deltagare som går med via möteslänken. För tittarupplevelsen kan du läsa Titta på en livestream.

Läs mer om vilka Google Workspace-utgåvor som kan livestreama

Intern och domänöverskridande livestreaming finns tillgänglig i dessa Google Workspace-utgåvor:

• Enterprise Starter
  • Enterprise Plus
  • Enterprise Standard
  • Education Plus: Det här är tillgängligt för användare med licens för personal eller elever/studenter.
  • Teaching and Learning Upgrade: Det här är tillgängligt för användare med en Teaching and Learning Upgrade-licens.

Jämför Google Workspace-utgåvor eller Läs mer om tillgängliga Meet-funktioner.

Om livestreaming är aktiverat på jobb- eller skolkontot kan du tillåta att personer i organisationen tittar på dina videomöten. Domänöverskridande livestreaming möjliggör för administratörer att även tillåta att upp till 50 olika betrodda Workspace-underdomäner går med i livestreamarna. Det högsta antalet livestream-tittare beror på din Google Workspace-utgåva.

Tips! Om du är Google Workspace-administratör och hanterar Google Meet för organisationen måste du först tillåta livestreaming eller konfigurera Domänöverskridande livestreaming.

Vem får visa en livestream?

Endast gäster i organisationen får titta på livestreamar. Om administratören aktiverar Domänöverskridande livestreaming får gäster i organisationen och på betrodda Workspace-domäner titta.

• Alla mötesdeltagare i organisationen kan stoppa och starta streamen på datorn under mötet och spela in händelsen.
  • Gäster som tittar via livestreamlänken kan inte styra streaming och inspelning. Läs mer i Titta på en livestream.

Tips! Livestream-organisatörer ser antalet tittare längst upp på skärmen. Livestream-räknaren visar varje ny tittare tills de första 100 användarna. Efter 100 användare avrundas det till närmaste femtal.

Webbläsare som Meet stöder

Det går att använda dessa webbläsare för att visa livestreammöten:

• Webbläsaren Chrome
  • Microsoft® Edge®
  • Mozilla® Firefox®
  • Opera®
  • Apple® Safari®
Det här går att dela genom livestreaming i Meet
  • Utbildning för anställda och personal i realtid
  • Akademisk information till studenter
  • Konferensmaterial som inte går att dela personligen
  • Organisationsomfattande presentationer med flera presentatörer
  • Det går att ställa in så att gäster endast får visningsbehörighet

Det går inte att schemalägga, starta eller stoppa en livestream-händelse i Meet på en mobil enhet. Använd Kalender eller Meet på datorn.

Deltagare som går med via möteslänken och inte livestreamlänken har fortfarande full åtkomst till alla mötesfunktioner, till exempel:

Visa din livestreamrapport

Efter livestreamen får mötesorganisatören ett e-postmeddelande med en rapport i Google Kalkylark. Läs om att visa livestreamrapporten.