Ikonerne for Google Meet- og Google Duo-appen er blevet ændret. Få flere oplysninger.

Tilføj eller fjern personer fra et Google Meet-møde

Du kan føje brugere til et videomøde i Google Meet før eller efter mødets start. Du kan også fjerne deltagere, mens et videomøde er i gang.

Nogle brugere skal anmode om tilladelse, før de kan deltage i videomødet. Gå til artiklen om at deltage i videomøder for at få flere oplysninger.

Føj brugere til et igangværende videomøde

Føj personer til et møde

1. Nederst til højre skal du klikke på Personer Personer og så Tilføj personer Tilføj personer.
  2. Angiv navnet eller mailadressen og så Send mail.

Del oplysninger om deltagelse

1. Klik på Mødeoplysninger nederst til højre .
  2. Klik på Kopiér info om, hvordan du deltager.
  3. Indsæt mødeoplysningerne i en mail eller en anden app, og send dem.

Føj en telefondeltager til et igangværende møde

Du kan føje en bruger via telefon til et Google Meet-videomøde i visse lande og områder.

1. Når du deltager i mødet, skal du klikke på Personer Personer nederst til højre.
  2. Klik på Tilføj personer Tilføj personer efterfulgt af Ring op Ring op .
  3. I vinduet skal du vælge det land, du ringer til, for at tilføje landekoden og angive telefonnummeret for den person, du vil ringe til.
  4. Klik på Ring op Ring op.

Understøttede lande og områder

Du kan se hele listen over lande og områder i Lande, der understøtter tilføjelse af gæster via telefon.

Tillad flere deltagere at deltage i et Google Meet-møde

Du kan lukke flere deltagere og elever ind i et Google Meet-møde. Det er kun mødearrangøren, der kan se eller godkende anmodninger om at deltage i et møde. Mødearrangøren skal forblive i mødet for at kunne godkende anmodninger.

1. Når der vises en anmodning om at deltage i mødet, skal du klikke på Luk ind eller Afvis.
  2. Klik på Se alle, når du har flere deltagere, der venter på at deltage i mødet. Vælg en mulighed:
    • Klik på Luk ind eller Afvis deltagelse ud for navnet for at lukke deltagere ind eller afvise dem én ad gangen.
    • Klik på Luk alle ind eller Afvis alle for lukke alle deltagere ind eller afvise alle deltagere på samme tid.

Fjern deltagere i et videomøde

1. Klik på Vis alle People Tab nederst til højre.
  2. Klik på Flere handlinger More ud for den deltager, du vil fjerne.
  3. Vælg Fjern fra opkaldet.
  4. Vælg en eller flere af følgende muligheder i den dialogboks, der åbnes:
  • Hvis du kun vil fjerne en deltager, skal du vælge Fjern.
  • Hvis du vil fjerne en deltager og rapportere, at vedkommende udviser krænkende adfærd, skal du vælge Udfyld en rapport om krænkende adfærd.
  • Sørg for, at en deltager ikke kan deltage i det samme møde igen, ved at vælge Bloker.
    • Vigtigt! Hvis du blokerer en bruger, blokeres vedkommende kun fra det aktuelle møde eller samtidige møder, som bruger den samme mødekode. Vedkommende kan stadig deltage i andre møder, hvor du er vært. Hvis du vil tillade, at brugeren igen kan deltage i et møde, som vedkommende er blokeret fra, skal vedkommende manuelt inviteres til mødet igen.

Afslut møde for alle

Vigtigt! Værtsadministration skal være aktiveret, før du kan bruge Afslut møde for alle.

Værter kan afslutte mødet for alle i et Google Meet-møde. "Afslut møde for alle" afslutter mødet og fjerner automatisk alle deltagere, så værterne ikke behøver at fjerne deltagere manuelt.

Bedste fremgangsmåder

• Workspace-værter, der bruger Hurtig adgang, kan vælge at lade indstillingen forblive aktiveret eller deaktivere den, når de afslutter et møde for alle. Når det samme mødelink bruges til at genstarte mødet, kan mødeværten aktivere Hurtig adgang, hvis vedkommende ønsker det.
  • Deltagere kan få adgang til mødelinket for et møde, der er afsluttet, men kan ikke deltage, før mødeværten genstarter mødet. Mødet genstarter automatisk, når værten deltager igen. Hvis en vært afslutter et møde, hvor Hurtig adgang er aktiveret, kan deltagere deltage i mødet igen uden værten.
  • Administratorer kan deaktivere "Opret et møde" for elever, så eleverne ikke kan få adgang til funktionen til mødeafslutning for at starte eller afslutte møder.
  • Når et møde, der er oprettet via Classroom, afsluttes, bliver Hurtig adgang som standard deaktiveret automatisk.
  • Nogle Workspace-administratorer i visse Workspace-udgaver kan afslutte et møde med værktøjet til sikkerhedsundersøgelse. Se, hvordan du bruger undersøgelsesværktøjet.
  • Opret et nyt møde, hver gang du vil afholde et møde med en anden gruppe deltagere. Når du genstarter et afsluttet møde, kan alle tidligere deltagere deltage i det.

Sådan afslutter du et møde for alle:

1. Klik på Forlad opkald Læg på nederst på skærmen.
  2. Klik på Afslut møde for alle i det vindue, der vises.
  3. Hvis du vil forlade mødet, men ikke afslutte det for alle, kan du klikke på Forlad møde.

Tip! "Afslut møde for alle" afslutter også åbne grupperum. Hvis der er mange åbne grupperum, afsluttes hovedrummet først, og der kan gå op til et par minutter, før alle andre grupperum afsluttes.

Administrer adgangen til et videomøde med Hurtig adgang

Vigtigt!

• Hurtig adgang er tilgængelig i følgende Google Workspace-udgaver: G Suite Basic, G Suite Business, Essentials, Business Starter, Business Standard, Business Plus, Enterprise Essentials, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Frontline og alle udgaver af Workspace for Education.
  • Værtsadministration skal være aktiveret, før du kan bruge Hurtig adgang.

Som mødearrangør kan du bruge Hurtig adgang til at beslutte, om deltagere skal anmode om at deltage i videomødet.

Når Hurtig adgang er aktiveret:

Når Hurtig adgang er deaktiveret:

• Deltagere fra dit domæne kan automatisk deltage i mødet via deres computer eller mobilenhed.
  • Deltagere, der deltager i mødet via telefon, kan deltage automatisk.
  • Alle deltagere kan ringe ud fra mødet.
  • Mødets vært skal deltage i mødet, før andre kan deltage.
  • Det er kun deltagere, der er inviteret af værten, som kan deltage i mødet uden at anmode om adgang/"banke på".
  • Deltagere fra din organisation, der ikke er inviteret, skal anmode om at deltage i mødet. Dette omfatter også personer, der vil deltage i mødet via telefon.
  • Personer, som inviteres af en anden person under mødet, skal anmode om at deltage.
  • Det er kun mødeværter, der kan ringe ud fra mødet.

Hurtig adgang er som standard aktiveret for alle møder, hvor værtsadministration er aktiveret. Workspace-administratorer kan aktivere eller deaktivere standardindstillingen. Når du har startet et videomøde, kan du ændre indstillingen Hurtig adgang, så ofte som nødvendigt.

Tips!

• Hvis du aktiverer eller deaktiverer Hurtig adgang i faste møder eller møder, der genbruger den samme mødekode, gemmes indstillingen til fremtidige møder. Hvis du aktiverer eller deaktiverer Hurtig adgang i et engangsmøde, et møde med kaldenavn eller et øjeblikkeligt møde, aktiveres indstillingen igen, når mødet er slut.
  • Deltagere, som er inviteret til et møde, der er oprettet via Google Kalender, kan deltage når som helst fra 15 minutter før planlagt mødestart til slutningen af mødet. Deltagere uden invitation skal banke på for at deltage i mødet.

Sådan slår du Hurtig adgang til og fra:

I et møde

1. Klik på Værtsfunktioner nederst til højre.
  2. Slå Hurtig adgang til eller fra i det sidepanel, der åbnes.

I Google Kalender

Opret en ny begivenhed

1. Gå til calendar.google.com.
  2. Klik på Opret en ny begivenhed og derefter Tilføj Google Meet-videomøde
  3. Klik på Skift mødeindstillinger Indstillinger til højre.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Hurtig adgang".
  5. Klik på Gem.
  6. Konfigurer begivenheden.

Opdater en eksisterende begivenhed

1. Gå til calendar.google.com.
  2. Klik på Opdater en eksisterende begivenhed og derefter et møde og derefter Rediger begivenhed Rediger
  3. Klik på Skift mødeindstillinger Indstillinger under begivenhedsoplysningerne.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Hurtig adgang".
  5. Klik på Gem