Duo ja Meet ovat yhdistyneet uudeksi Meet-sovellukseksi. Alkuperäisen Meetin käyttäjät voivat ladata uuden sovelluksen.

Videon ja audion parantaminen

Voit muuttaa video- ja ääniasetuksia, jotta muut kuulevat sinut ja näkevät videosi paremmin.

Vinkki: Ennen kuin liityt kokoukseen, voit myös nopeasti tarkistaa, mitkä lisälaitteista ovat käytettävissä ja yhdistetty. Katso, miten voit tarkistaa videon ja äänen Google Meetissä.

Kameran vaihtaminen päälle tai pois

Tärkeää: Et voi muuttaa videon resoluutiota Meet-mobiilisovelluksella.

1. Voit vaihtaa kameran päälle tai pois valitsemalla Kamera .

Etu- tai takakameran valitseminen Meet-sovelluksessa

Voit vaihdella mobiililaitteen etu- ja takakameran välillä videokokouksen aikana, jos haluat esimerkiksi näyttää muille osallistujille, missä olet. Meet-sovellus käyttää oletuksena selfiekameraa.

1. Avaa Meet-sovellus Meet-sovellus.
  2. Liity videokokoukseen.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Vaihda kameraa .

Audiolähteen vaihtaminen mobiililaitteella

Voit vaihtaa mobiililaitteen audiolaitteesta toiseen Google Meet ‑videokokouksessa.

1. Napauta näyttöä videokokouksen aikana.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta Audiolähde .
  3. Valitse audiolähde:
    • Langalliset kuulokkeet
    • Puhelin
    • Kaiutin
    • Bluetooth

Puhujaäänen erottelun laittaminen päälle

Tärkeää:

• Tämä ominaisuus on käytettävissä Pixel 7:llä ja uudemmilla malleilla.
  • Puhujaäänen erotteluun tarvitaan langallinen kuulokemikrofoni tai puhelimen kaiuttimet. Ominaisuus ei toimi Bluetoothilla tai muilla langattomilla kuulokemikrofoneilla.

Puhujaäänen erottelun avulla kuulet osallistujien puheen siitä suunnasta, missä heidän kuvansa näkyy näytöllä.

1. Napauta näyttöä kokouksessa.

2. Valitse Lisää .

3. Valitse Asetukset .

4. Valitse Puhujaäänen erottelu .

Kuvan parannuksen laittaminen päälle

Omaa ulkonäköä voi kohentaa kevyesti ennen kokousta tai sen aikana. Valittavissa on

• kevyt parannus, joka tasoittaa ihoa, häivyttää silmäpusseja ja valkaisee silmiä kevyesti
  • tasoitus, joka tasoittaa ihoa, häivyttää silmäpusseja ja valkaisee silmiä selkeämmin.

Kuvan parannus on käytettävissä vain tietyissä Workspace-versioissa.

1. Napauta ennen kokoukseen liittymistä tai sen aikana Tehosteet oman kuvan alareunasta.
  2. Valitse Ulkonäkö-kohdasta kuvan parannuksen asetus:
    • Poissa päältä
    • Kevyt parannus
    • Tasoitus

Voit muuttaa asetuksia myös tehostepaneelista.

Kuvan parannusta tukevat versiot
  • Google One
  • Google Workspace Individual
  • Enterprise Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise / ESKU (vanha)
  • Enterprise Plus
  • G Suite ESKU
  • Teaching & Learning Upgrade
  • Education Plus
true
Lataa uusi Meet-sovellus Androidille

Google Meetillä voit soittaa videopuheluita ja järjestää kokouksia kaikilla laitteilla. Voit käyttää videopuheluominaisuuksia, kuten hauskoja suodattimia ja tehosteita, tai varata tapaamisaikoja kaikille sopivana ajankohtana.