Duo ja Meet ovat yhdistyneet uudeksi Meet-sovellukseksi. Alkuperäisen Meetin käyttäjät voivat ladata uuden sovelluksen.

Google Meet ‑videokokouksen aloittaminen tai ajankohdan valitseminen

Voit määrittää tai aloittaa uuden Google Meet ‑videokokouksen seuraavista sovelluksista:

• Meet
  • Gmail
  • Google Kalenteri
  • Google Chat (vain mobiili)
  • Jokin muu aikataulutusjärjestelmä
Vinkki: Tarkista, milloin kokouskoodit vanhentuvat, jotta et liity kokoukseen vanhentuneella koodilla ja voit valmistautua paremmin tuleviin kokouksiin. Lue lisää Google Meetin kokouskoodeista.

Meet-sovelluksen lataaminen

1. Mene Play Kauppaan.
  2. Lataa ja asenna Google Meet ‑sovellus Meet-sovellus.
  3. Avaa Google Meet ‑sovellus Meet-sovellus laitteellasi napauttamalla sitä.

Puhelut synkronoidaan, joten voit aloittaa videokokouksen yhdellä laitteella ja jatkaa sitä toisella.

Uuden kokouksen luominen Google Meet ‑sovelluksessa

Varmista, että Meet-sovelluksen uusin versio on asennettu.

1. Avaa Meet-sovellus Meet-sovellus.
  2. Valitse oikeasta alakulmasta Uusi Camera.
  3. Valitse Share link Luo uusi kokous.
    • Jaa kokouksen linkki valitsemalla seuraavista vaihtoehdoista:
      • Kopioi Content copy
        • Voit lähettää linkin tekstiviestillä tai sähköpostitse.
      • Jaa
    • Voit liittyä luomaasi kokoukseen valitsemalla Liity kokoukseen Create New Meeting.

Kokouksen ajastaminen Google Meet ‑sovelluksessa

1. Avaa Meet-sovellus Meet-sovellus.
  2. Valitse oikeasta alakulmasta Uusi Camera.
  3. Valitse Calendar Ajoita Google Kalenterissa.
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Tallenna.
  5. Palaa Meet-sovellukseen Meet-sovellus takaisin-painikkeella.
  6. Pääset kokoukseen
    • Meet-sovelluksen aloitusnäytöltä
    • kalenteritapahtuman kokouslinkistä.

Kokouksen aloittaminen alkuperäisessä Meet-sovelluksessa

1. Avaa Meet (alkuperäinen) ‑sovellus .
  2. Valitse Uusi kokous.
  3. Valitse sopiva vaihtoehto:
    • Hae jaettava kokouksen linkki: Tämä luo kokoukselle linkin, jonka voit jakaa heti tai myöhemmin. Jos haluat kutsua muita, napauta Jaa kutsu. Voit liittyä kokoukseen kopioimalla koodin Liity koodilla ‑kenttään.
      • Vinkki: Google Workspacen käyttäjillä tämä vaihtoehto on "Hae jaettavat liittymistiedot". Se toimii täsmälleen samoin kuin "Hae jaettava kokouksen linkki".
    • Aloita pikakokous: Kokous luodaan ja sinut liitetään siihen heti.
    • Calendar Ajoita Google Kalenterissa: Sinut ohjataan Google Kalenteri ‑sovellukseen, jossa voit valita kokouksen ajankohdan.

Videokokouksen ajankohdan valitseminen Google Kalenteri ‑sovelluksesta

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri.
  2. Valitse Lisää Tapahtuma.
  3. Lisää osallistujat.
  4. Napauta Valmis ja sitten Tallenna.

"Kaikki ovat oletuksena katsojia" ‑asetuksen laittaminen päälle

1. Avaa Google Kalenteri Android-laitteella.
  2. Luo uusi kokous ja lisää osallistujia.
  3. Avaa Järjestäjän asetukset Google Kalenterin kokouskutsussa.
  4. Laita järjestäjän tehtävät päälle.
  5. Laita Kaikki ovat oletuksena katsojia päälle Osallistujat-välilehdeltä.
  6. Valinnainen: Lisää aktiivisia osallistujia.
    • Jos haluat lisätä aktiivisia osallistujia, lisää osallistujia kutsuun.
    • Vinkki: Jos osallistujan sähköpostiosoite ei näy, tarkista, että hänet on lisätty kutsuun.

Katso, miten voit valita "Vain katseluoikeus" ‑roolin Google Meetissä.

Hallitse kokouksen pääsyoikeuksia järjestäjän asetuksilla

Järjestäjän asetuksilla voit valita, ketkä voivat osallistua kokouksiin.

1. Valitse tapahtuma Google Kalenterissa.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse "Järjestäjän asetukset" ‑välilehden "Kokoukseen pääsy" ‑kohdassa kokouksen pääsyoikeustyyppi:
    • Avoin: Kokouksiin voi osallistua kuka tahansa, jolla on kokouksen linkki. Kenenkään ei tarvitse koputtaa.
    • Luotettu: Kokouksiin voi osallistua koputtamatta kuka tahansa järjestäjän organisaatioon kuuluva. Osallistua voi koputtamatta myös kuka tahansa organisaation ulkopuolinen ja Google Kalenterin tapahtuman kautta kutsuttu. Kaikkien muiden täytyy koputtaa.
    • Rajoitettu: Kokoukseen voi osallistua kuka tahansa, joka on kutsuttu Google Kalenterin tapahtuman kautta tai jonka järjestäjä kutsuu kokouksen aikana. Kaikkien muiden täytyy koputtaa.
      • Ei saatavilla kuluttaja-asiakkaille.
  4. Valinnainen: Laita "Järjestäjän on liityttävä kokoukseen ennen muita" ‑asetus päälle, jos haluat, että sinun on liityttävä kokoukseen ensimmäisenä.
  5. Valitse Tallenna.

Vinkki: Asetukset valitaan kokoustasolla, joten eri kokouksilla voi olla eri pääsyoikeustyyppejä. Toistuvissa kokouksissa säilytetään ensimmäisen kokouksen asetukset.

Oletusasetukset

• Yrityskäyttäjät: Kaikkien uusien kokousten asetuksena on "Luotettu", ja vieraat voivat oletusarvoisesti liittyä ennen sinua.
  • Education-käyttäjät: Google Classroomin kautta luotujen uusien kokousten asetuksena on "Rajoitettu", eivätkä vieraat voi liittyä ennen sinua. Kaikkien muiden uusien kokousten asetuksena on "Luotettu", ja vieraat voivat oletusarvoisesti liittyä ennen sinua.
  • Kuluttaja-asiakkaat: Kaikkien uusien kokousten asetuksena on "Luotettu", ja vieraat voivat oletusarvoisesti liittyä ennen sinua. Google Kalenterin kutsulla osallistuvat katsotaan "luotetuiksi".

Videokokouksen aloittaminen suoraan Gmailista tai Chatista

Aloita videokokous suoraan Gmailista tai Chatista.

Lisätietoa

true
Lataa uusi Meet-sovellus Androidille

Google Meetillä voit soittaa videopuheluita ja järjestää kokouksia kaikilla laitteilla. Voit käyttää videopuheluominaisuuksia, kuten hauskoja suodattimia ja tehosteita, tai varata tapaamisaikoja kaikille sopivana ajankohtana.