Använda textning i videosamtal

You can turn captions on to view subtitles as everyone speaks during a video call.
Det går att använda textning på engelska på alla platser. Om du befinner dig i Asien och Stillahavsområdet eller i Europa kan du använda textning på engelska, franska, tyska, portugisiska (Brasilien), spanska (Mexiko), spanska (Spanien).

Tips! Om du spelar in ett samtal visas inte textning på inspelningen.

Aktivera eller inaktivera textning

1. Öppna Google Meet på datorn.
  2. Delta i videosamtal.
  3. Klicka på Aktivera textning "" eller på Inaktivera textning "" längst ned.

Ändra språk

1. Klicka på menyn 3 dot menu icon längst ned på videosamtalsskärmen och sedan Textning "".
  2. Välj ett språk och sedan Använd.
Viktigt! Språket du väljer blir standardspråk tills du ändrar det.

Relaterade ämnen