Als u realtime vertalingen van ondertiteling wilt testen, meldt u zich aan voor de Meet-bèta voor vertalingen van ondertiteling.

Ondertiteling gebruiken in een videogesprek

You can turn captions on to view subtitles as everyone speaks during a video call.

U kunt ondertiteling in het Engels op alle locaties gebruiken.

• Als u zich in de regio Azië-Pacific of Europa bevindt, kunt u ondertiteling in het Duits, Engels, Frans, Portugees (Brazilië), Spaans (Mexico) en Spaans (Spanje) gebruiken.
  • Als u zich in de regio Noord-Amerika of Latijns-Amerika bevindt, kunt u ondertiteling in het Duits, Portugees (Brazilië) en Spaans (Mexico) gebruiken.

Tip: Als u een gesprek opneemt, wordt de ondertiteling niet weergegeven in de opname.

Ondertiteling aan- of uitzetten

1. Ga op uw computer naar Google Meet.
  2. Neem deel aan een videogesprek.
  3. Klik onderaan op Ondertiteling aanzetten "" of Ondertiteling uitzetten "".

De taal wijzigen

1. Klik onderaan het videogespreksscherm op Menu 3 dot menu icon en dan Ondertiteling "".
  2. Kies een taal en dan Toepassen.
Belangrijk: De geselecteerde taal wordt de standaardtaal totdat u deze wijzigt.