Utilitzar subtítols i subtítols traduïts a Google Meet

Vols obtenir funcions avançades de Google Workspace per a la teva empresa?

Prova Google Workspace avui mateix

Pots activar els subtítols per veure'ls mentre algú parla durant una reunió. Només s'activaran per a tu.

Pots utilitzar subtítols traduïts entre determinats idiomes de partida i d'arribada.

Activar o desactivar els subtítols

Tots els usuaris poden utilitzar subtítols en aquests idiomes
  • Afrikaans (beta)
  • Albanès (beta)
  • Amhàric (beta)
  • Àrab (Emirats Àrabs Units) (beta)
  • Àrab (Egipte) (beta)
  • Àrab (Llevant) (beta)
  • Àrab (Magrib) (beta)
  • Armeni (beta)
  • Anglès (Austràlia) (beta)
  • Basc (beta)
  • Bengalí (Bangladesh) (beta)
  • Búlgar (Bulgària) (beta)
  • Birmà (beta)
  • Català (beta)
  • Xinès mandarí (tradicional)
  • Xinès (simplificat)
  • Neerlandès
  • Anglès
  • Anglès (Índia) (beta)
  • Anglès (Filipines) (beta)
  • Anglès (Regne Unit)
  • Estonià (beta)
  • Persa (beta)
  • Filipí (beta)
  • Finès
  • Francès
  • Francès (Canadà)
  • Gallec (beta)
  • Georgià (beta)
  • Alemany
  • Gujarati (Índia) (beta)
  • Hebreu
  • Hindi
  • Hongarès (beta)
  • Indonesi (beta)
  • Xosa (República de Sud-àfrica) (beta)
  • Italià
  • Japonès
  • Javanès (beta)
  • Kannada (Índia) (beta)
  • Khmer (Cambodja) (beta)
  • Ruandès (Ruanda) (beta)
  • Coreà
  • Letó (beta)
  • Macedoni (beta)
  • Malaiàlam (Índia) (beta)
  • Marathi (Índia) (beta)
  • Mongol (beta)
  • Nepalès (beta)
  • Sotho septentrional (República de Sud-àfrica) (beta)
  • Noruec (beta)
  • Polonès
  • Portuguès
  • Portuguès (Brasil)
  • Romanès
  • Rus
  • Sotho meridional (República de Sud-àfrica) (beta)
  • Singalès (beta)
  • Eslovac (beta)
  • Eslovè (beta)
  • Espanyol (Mèxic)
  • Espanyol (Espanya)
  • Sondanès (beta)
  • Swazi (República de Sud-àfrica) (beta)
  • Suec (Suècia)
  • Tàmil (Índia) (beta)
  • Telugu (Índia) (beta)
  • Tai
  • Venda (República de Sud-àfrica) (beta)
  • Setswana (República de Sud-àfrica) (beta)
  • Turc
  • Urdú (beta)
  • Uzbek (beta)
  • Vietnamita
  • Tsonga (República de Sud-àfrica) (beta)

1. A l'ordinador, ves a Google Meet.
  2. Uneix-te a una reunió.
  3. A la part inferior, fes clic a Activa els subtítols o Desactiva els subtítols .

Activar els subtítols traduïts

Important: els subtítols traduïts a Google Meet estaran disponibles exclusivament en una data futura per al complement Gemini Enterprise i el complement de missatgeria i reunions amb IA. Enviarem un avís als clients existents de Google Workspace amb un mínim de sis mesos d'antelació abans que es produeixi aquest canvi.

Actualment, els subtítols traduïts només estan disponibles per a les edicions de Workspace següents
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Teaching & Learning Upgrade
  • Education Plus
Pots utilitzar els subtítols traduïts per traduir de l'anglès als idiomes següents o viceversa
  • Francès
  • Alemany
  • Portuguès
  • Espanyol
Pots utilitzar els subtítols traduïts per traduir de l'anglès als idiomes següents
  • Neerlandès (beta)
  • Indonesi (beta)
  • Japonès
  • Xinès simplificat, mandarí
  • Suec
  • Turc (beta)
  • Vietnamita (beta)

Alguns idiomes dels subtítols traduïts només estan disponibles per als usuaris de comptes de treball a través del complement Gemini Enterprise i del complement de missatgeria i reunions amb IA.

Utilitzar Gemini a Meet per traduir subtítols en aquests idiomes
  • Del francès a tots els idiomes que no són l'anglès i viceversa (beta)
  • De l'alemany a tots els idiomes que no són l'anglès i viceversa (beta)
  • De l'espanyol a tots els idiomes que no són l'anglès i viceversa (beta)
  • Del portuguès a tots els idiomes que no són l'anglès i viceversa (beta)
  • Del xinès mandarí simplificat a tots els idiomes i viceversa (beta)
  • Del tai a tots els idiomes i viceversa (beta)
  • De l'italià a tots els idiomes i viceversa (beta)
  • Del xinès mandarí tradicional a tots els idiomes i viceversa (beta)
  • De l'hindi a tots els idiomes i viceversa (beta)
  • Del rus a tots els idiomes i viceversa (beta)

Important: per inserir subtítols al clip, si graves una reunió, selecciona Grava els subtítols.

1. A l'ordinador, ves a Google Meet.
  2. A la reunió, fes clic a Més opcions Més i, a continuació, Configuració Configuració i, a continuació, Subtítols .
  3. Activa l'opció Subtítols .
  4. Selecciona Idioma de la reunió.
  5. Activa l'opció Subtítols traduïts .
  6. Selecciona l'idioma a què vols traduir.