Per provar la traducció dels subtítols en temps real, registra't a la versió beta de la funció de traducció de subtítols de Meet.

Utilitzar subtítols en una videotrucada

You can turn captions on to view subtitles as everyone speaks during a video call.

Pots utilitzar subtítols en anglès en totes les ubicacions.

• Si ets a la regió Asia-Pacífic o a Europa, pots utilitzar els subtítols en alemany, anglès, espanyol (Espanya), espanyol (Mèxic), francès i portuguès (Brasil).
  • Si ets a l'Amèrica del Nord o a l'Amèrica Llatina, pots utilitzar els subtítols en alemany, espanyol (Mèxic) i portuguès (Brasil).

Consell: si graves una trucada, no es mostraran els subtítols a la gravació.

Activar o desactivar els subtítols

1. A l'ordinador, ves a Google Meet.
  2. Uneix-te a una videotrucada.
  3. A la part inferior, fes clic a Activa els subtítols "" o Desactiva els subtítols "".

Canviar l'idioma

1. A la part inferior de la pantalla de la videotrucada, fes clic a Menú 3 dot menu icon i, a continuació, Subtítols "".
  2. Tria un idioma i, a continuació, Aplica.
Important: l'idioma que seleccionis es convertirà en l'opció predeterminada fins que no la canviïs.

Temes relacionats