Les icones de les aplicacions Google Meet i Google Duo han canviat. Obtén més informació.

Utilitzar subtítols en una reunió

Pots activar els subtítols per veure'ls mentre algú parli durant una reunió.

Pots utilitzar subtítols en:

• Anglès
  • Francès
  • Alemany
  • Portuguès (Brasil)
  • Espanyol (Mèxic)
  • Espanyol (Espanya)

Consell: si graves una trucada, no es mostraran els subtítols a la gravació.

Activar o desactivar els subtítols

1. A l'ordinador, ves a Google Meet.
  2. Uneix-te a una reunió.
  3. A la part inferior, fes clic a Activa els subtítols "" o Desactiva els subtítols "".

Canviar l'idioma

1. A la part inferior de la pantalla de la reunió, fes clic a Menú 3 dot menu icon i, a continuació, Subtítols "".
  2. Tria un idioma i, a continuació, Aplica.
Important: l'idioma que seleccionis es convertirà en l'opció predeterminada fins que no la canviïs.

Temes relacionats