Les icones de les aplicacions Google Meet i Google Duo canviaran. Més informació.

Utilitzar subtítols en una videotrucada

Pots activar els subtítols per veure'ls mentre algú parli durant una videotrucada.

Pots utilitzar subtítols en anglès en totes les ubicacions.

• Si ets a la regió Asia-Pacífic o a Europa, pots utilitzar els subtítols en alemany, anglès, espanyol (Espanya), espanyol (Mèxic), francès i portuguès (Brasil).
  • Si ets a l'Amèrica del Nord o a l'Amèrica Llatina, pots utilitzar els subtítols en alemany, espanyol (Mèxic) i portuguès (Brasil).

Consell: si graves una trucada, no es mostraran els subtítols a la gravació.

Activar o desactivar els subtítols

1. A l'ordinador, ves a Google Meet.
  2. Uneix-te a una videotrucada.
  3. A la part inferior, fes clic a Activa els subtítols "" o Desactiva els subtítols "".

Canviar l'idioma

1. A la part inferior de la pantalla de la videotrucada, fes clic a Menú 3 dot menu icon i, a continuació, Subtítols "".
  2. Tria un idioma i, a continuació, Aplica.
Important: l'idioma que seleccionis es convertirà en l'opció predeterminada fins que no la canviïs.

Temes relacionats