Utilitzar subtítols en una videotrucada

You can turn captions on to view subtitles as everyone speaks during a video call.
Pots utilitzar subtítols en anglès. Si ets a la regió Asia-Pacífic o EMEA, pots utilitzar els subtítols en alemany, anglès, espanyol (Espanya), espanyol (Mèxic), francès i portuguès (Brasil).

Consell: si graves una videotrucada, els subtítols no es graven i tampoc no es mostraran quan es reprodueixi la gravació.

Activar o desactivar els subtítols

1. A l'ordinador, ves a Google Meet.
  2. Uneix-te a una videotrucada.
  3. A la part inferior, fes clic a Activa els subtítols "" o Desactiva els subtítols "".

Canviar l'idioma

1. A la part inferior de la pantalla de la videotrucada, fes clic a Menú 3 dot menu icon i després Subtítols "".
  2. Tria un idioma i després Aplica.
Important:
  • Els subtítols continuaran activats per a totes les videotrucades que facis d'ara endavant, fins que els desactivis.
  • L'idioma que triïs es defineix com a predeterminat fins que el tornis a canviar.

Temes relacionats