Duo i Meet s'han combinat per crear una nova aplicació Meet. Els usuaris de Meet (original) poden baixar la nova aplicació.

Informació sobre com es poden veure les persones a Google Meet

Google Meet canvia automàticament el disseny de les reunions per mostrar els participants i el contingut més actius.

Canviar el disseny

Pots canviar el nombre de participants que veus a la pantalla. Els canvis es desen automàticament i s'apliquen en reunions futures. El nombre de mosaics de participants pot variar en funció de la mida que tingui la finestra del navegador.

1. A l'ordinador, uneix-te a una videotrucada.
  2. A la part inferior, fes clic a Més Personalitzar i controlar Google Chrome i, a continuació, Canvia el disseny . Tria una opció:
    • Automàtic: la visualització que Meet tria en nom vostre. De manera predeterminada, veureu 9 mosaics a la pantalla.
    • Mosaic: la visualització que pot mostrar fins a 49 persones alhora. De manera predeterminada, en veuràs 16 a la pantalla.
      • A la part inferior de la finestra, mou el control lliscant fins al nombre de mosaics que vols veure a la pantalla. El nombre de mosaics que triïs serà el predeterminat per a les pròximes reunions fins que no el canviïs. En alguns casos, és possible que vegis un missatge per informar-te que l'opció seleccionada no s'ha desat. La causa poden ser limitacions de rendiment al processador de l'ordinador.
    • Focus: l'orador actiu o la pantalla compartida ocupen tota la finestra.
    • Barra lateral: la imatge principal correspon a l'orador actiu o a la pantalla compartida. Veuràs la resta de participants en miniatura al lateral.

Solucionar els problemes relacionats amb els dissenys

Si feu servir mosaics al disseny, és possible que tingueu problemes de rendiment, com ara que el vídeo es congeli. Per provar de solucionar els problemes, podeu fer el següent:

• Tanqueu totes les pestanyes del navegador, les finestres o les aplicacions que tingueu obertes i que no estigueu utilitzant en aquest moment.
  • Reduïu el nombre de mosaics del disseny.
  • Desactiveu la càmera.

Si continueu tenint problemes amb Meet, comproveu si el dispositiu té el maquinari recomanat.

Veure's en una videotrucada

Quan t'uneixes a una videotrucada amb totes les funcions d'àudio i de vídeo, la visualització pròpia s'activa automàticament.

Si ets en una reunió amb una persona, la visualització pròpia es mostra com una imatge flotant a l'extrem inferior dret. Si s'uneix una altra persona o s'afegeix una presentació, la visualització pròpia s'afegeix automàticament a la quadrícula. En tots dos casos, pots canviar entre la imatge flotant i la quadrícula. L'opció que triïs es desarà per a les properes reunions.

També pots arrossegar la imatge flotant a la pantalla i minimitzar-la.

Afegir o suprimir un mosaic de visualització pròpia a la quadrícula

1. Col·loca el cursor a sobre de la visualització pròpia i, a continuació, fes clic a Mostra en un mosaic
  2. Col·loca el cursor a sobre de la visualització pròpia i, a continuació, fes clic a Suprimeix d'aquest mosaic

Gestionar una visualització pròpia com a imatge flotant

• Per fer que la visualització pròpia floti, col·loca el cursor a sobre de la visualització pròpia i, a continuació, fes clic a Suprimeix d'aquest mosaic .
  • Per moure la visualització pròpia flotant, col·loca el cursor a sobre de la visualització pròpia flotant i, a continuació, arrossega-la a un extrem de la pantalla.

• Per minimitzar la visualització pròpia flotant, col·loca el cursor a sobre de la visualització pròpia flotant i, a continuació, fes clic a Minimitza . També pots arrossegar la visualització minimitzada per la pantalla.

Important: si minimitzes el feed de vídeo, només s'aplica a la teva visualització.

Trobar la pestanya d'una reunió o una trucada amb l'opció Cerca pestanyes

1. A l'extrem superior dret del navegador Chrome, fes clic a Cerca pestanyes .
  2. Selecciona la pestanya de la reunió o de la trucada en qüestió.
    • Consell: si tens una pestanya amb àudio o vídeo en directe, es mostrarà una secció independent "Àudio i vídeo".

Consell: també pots utilitzar tecles de drecera:

• En un PC amb Windows i a Chromebook: Ctrl+Maj+A.
  • A macOS: Maj+Apple Command Key+A.

Fer servir el mode de pantalla en pantalla

Tanca la cerca
Aplicacions de Google