Com es poden veure les persones a Google Meet

Google Meet canvia automàticament el disseny de les videotrucades per mostrar els participants i el contingut més actius.

Canviar el disseny

Podeu canviar el nombre de participants que veieu a la pantalla. El nombre de mosaics pot variar en funció de la mida que tingui la finestra del navegador.

1. A l'ordinador, uneix-te a una videotrucada.
  2. A la part inferior, fes clic a Més Personalitzar i controlar Google Chrome i, a continuació, Canvia el disseny . Tria una opció:
    • Automàtic: la visualització que Meet tria en nom vostre. De manera predeterminada, veureu 9 mosaics a la pantalla.
    • Mosaic: la visualització que pot mostrar fins a 49 persones alhora. De manera predeterminada, en veuràs 16 a la pantalla.
      • A la part inferior de la finestra, mou el control lliscant fins al nombre de mosaics que vols veure a la pantalla. El nombre de mosaics que triïs serà el predeterminat per a les pròximes reunions fins que no el canviïs.
    • Focus: l'orador actiu o la pantalla compartida ocupen tota la finestra.
    • Barra lateral: la imatge principal correspon a l'orador actiu o a la pantalla compartida. Veuràs la resta de participants en miniatura al lateral.
  3. La nova preferència de disseny es desa automàticament.

Solucionar els problemes relacionats amb els dissenys

Si feu servir mosaics al disseny, és possible que tingueu problemes de rendiment, com ara que el vídeo es congeli. Per provar de solucionar els problemes, podeu fer el següent:

• Tanqueu totes les pestanyes del navegador, les finestres o les aplicacions que tingueu obertes i que no estigueu utilitzant en aquest moment.
  • Reduïu el nombre de mosaics del disseny.
  • Desactiveu la càmera.

Si continueu tenint problemes amb Meet, comproveu si el dispositiu té el maquinari recomanat.

Veure's en una videotrucada

La visualització pròpia s'activa automàticament quan t'uneixes a una reunió.

Si ets en una reunió amb una persona, la visualització pròpia es mostra com una imatge flotant a l'extrem inferior dret. Si s'uneix una altra persona o s'afegeix una presentació, la visualització pròpia s'afegeix automàticament a la quadrícula. En tots dos casos, pots canviar entre la imatge flotant i la quadrícula. L'opció que triïs es desarà per a les properes reunions.

També pots arrossegar la imatge flotant a la pantalla i minimitzar-la.

Afegir o suprimir el mosaic de visualització pròpia a la quadrícula

1. Col·loca el cursor a sobre de la visualització pròpia i, a continuació, i fes clic a Mostra en un mosaic
  2. Col·loca el cursor a sobre de la visualització pròpia i, a continuació, i fes clic a Suprimeix d'aquest mosaic

Gestionar la visualització pròpia com a imatge flotant

• Per fer que la visualització pròpia floti, col·loca el cursor a sobre de la visualització pròpia i, a continuació, i fes clic a Suprimeix d'aquest mosaic .
  • Per moure la visualització pròpia flotant, col·loca el cursor a sobre de la visualització pròpia i, a continuació, i arrossega-la a un extrem de la pantalla.

""

• Per minimitzar la visualització pròpia flotant, col·loca el cursor a sobre de la visualització pròpia flotant i, a continuació, fes clic a Minimitza . També pots arrossegar la visualització minimitzada per la pantalla.

""

Important: si minimitzes el feed de vídeo, només s'aplica a la teva visualització.

Multitasca amb el mode de pantalla en pantalla

Per veure una finestra flotant de mosaics de vídeo a sobre de les altres aplicacions, fes servir el mode de pantalla en pantalla quan surtis de la pestanya de Meet.

• A la part inferior de la pestanya de Meet, fes clic a Més opcions i, a continuació, Obre el mode de pantalla en pantalla.
  • Aquesta visualització compacta de la reunió pot mostrar fins a quatre participants i les seves presentacions.
  • Si ets el presentador, pots continuar veient la teva presentació a la pestanya de Meet.
  • Quan el mode de pantalla en pantalla està actiu, continues rebent notificacions importants, com ara sobre:
    • Missatges de xat
    • Mans aixecades
    • Sol·licituds d'unió
  • Navega fins a una altra finestra o pestanya i la finestra flotant es mantindrà a sobre de la resta d'aplicacions.
  • Passa el cursor per sobre de la finestra flotant per:
    • Tornar a la pestanya de Meet.
    • Silenciar o deixar de silenciar el micròfon.
    • Activar o desactivar la càmera.
    • Sortir de la trucada.