Als u realtime vertalingen van ondertiteling wilt testen, meldt u zich aan voor de Meet-bèta voor vertalingen van ondertiteling.

Google Meet-deelnemers vastzetten of dempen

Selecteer een deelnemer op het tabblad Mensen om deze vast te zetten of diens geluid uit te zetten.

Een deelnemer vastzetten

Zet een specifieke deelnemer vast op het scherm als u alleen deze persoon wilt bekijken.

• Plaats de muisaanwijzer op iemands afbeelding en dan klik op Vastzetten Pin (keep).
  • Klik rechtsonder op Mensen Mensen.
    • Klik naast de naam van een deelnemer op Meer acties Meer en dan Vastzetten op scherm Pin (keep).

Het geluid van de microfoon van een deelnemer uitzetten

Als u een echo of achtergrondgeluid hoort tijdens een videogesprek, kunt u het geluid van de microfoons van andere deelnemers uitzetten.

Criteria

Tip: Het volgende geldt als Hostbeheer uitstaat. Als Hostbeheer aanstaat, kunnen alleen de primaire host en co-hosts het geluid van andere deelnemers uitzetten.

Voor videogesprekken die zijn georganiseerd via een persoonlijk account, kan alleen de moderator van het videogesprek het geluid van andere deelnemers uitzetten.

Bij videogesprekken die zijn georganiseerd via een Google Workspace-account, kan een deelnemer in het domein dat de vergadering heeft georganiseerd het geluid van een andere deelnemer zo nodig uitzetten.

Voor videogesprekken die zijn georganiseerd via een Education-account, kunnen alleen makers van vergaderingen, eigenaren van agenda-afspraken en mensen die een vergadering op een hardwareapparaat in vergaderruimte hebben ingesteld, het geluid van andere deelnemers uitzetten.

• Plaats de muisaanwijzer op iemands afbeelding > klik op Geluid uitzetten "".
  • Klik rechtsonder op Mensen Mensen.
    • Klik naast de naam van een deelnemer op Geluid uitzetten .

Tip: Vanwege privacyredenen is het niet mogelijk om het geluid van een andere persoon weer aan te zetten. Vraag de deelnemer om hun audio aan te zetten. Tik op Geluid uitzetten "" om uw eigen geluid uit of weer aan te zetten.

Het geluid van alle deelnemers uitzetten

Important: Host Management must be turned on to Mute all participants.

Makers van vergaderingen en eigenaren van agenda-afspraken kunnen het geluid van alle deelnemers tegelijk uitzetten. Deelnemers kunnen het geluid weer aanzetten nadat het is uitgezet.

• Klik rechtsonder op Mensen Mensen en dan Alles dempen "".
Meer informatie over hoe u Meet instelt voor onderwijs op afstand.

Belangrijk: Het geluid van alle deelnemers uitzetten is alleen beschikbaar voor Education-accounts.

Makers van vergaderingen en eigenaren van agenda-afspraken kunnen het geluid van alle deelnemers tegelijk uitzetten. Deelnemers kunnen het geluid weer aanzetten nadat het is uitgezet.

Telefonische deelnemers

Alleen voor betaalde Google Workspace-versies.

• Telefonische deelnemers moeten altijd op *6 drukken om het geluid van hun telefoon uit of weer aan te zetten.
  • Als uw geluid door iemand anders wordt uitgezet, kunt u het geluid alleen weer aanzetten met *6.